The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialiserede og certificerede oversættelser til og fra thai

Specialistoversættelser og certificerede oversættelser til og fra thai inden for jura, medicin og teknologi.

Når du har behov for en hurtig og nem adgang til oversættelser på thai, er vi den hurtige og perfekte løsning. Med mere end 5000 professionelle specialistoversættere og certificerede oversættere, der står klar, leverer vi thai-oversættelsestjenester til og fra 25 sprog – direkte via internettet.

Specialistoversættelser på thai og certificerede thai-oversættelser

Vi håndterer alle slags oversættelser på thai, lige fra specialistoversættelser inden for medicin, teknologi og jura til certificerede oversættelser på thai af domstolsafgørelser, kontrakter, akademiske og professionelle referencer osv. Alt sammen direkte online!

Professionelle oversættelser med vores kvalitetsgaranti

The Native Translator er kvalitetscertificeret i henhold til ISO17100-standarden, kvalitetsnormen der anvendes for oversættelsesbureauer. Vores arbejde kontrolleres kontinuerligt af Austrian Standard Institute, som er det internationale certificeringsorgan. Vi giver derfor vores kunder optimal sikkerhed.

Fortrolighed er vores mellemnavn.

Vi håndterer hver dag følsomme oplysninger, og vi opretholder naturligvis altid fuld fortrolighed. 

Du er meget velkommen til at kontakte os dag og nat, hvis du ønsker flere oplysninger, på Opens window for sending email e-mail.

Du kan modtage dit tilbud lige her på mindre end 1 minut og også bestille din oversættelse her direkte online « Opens internal link in current windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetscertificeret online-oversættelsesbureau. Vi har specialiseret os i at levere kvalitetssikrede oversættelser direkte over internettet.