The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialiserede og certificerede oversættelser til og fra tyrkisk

Certificerede og specialiserede tyrkiske oversættelser inden for jura, medicin, teknologi m.m.

Når du har behov for nem adgang til specialiserede tyrkiske oversættelser, er vi løsningen. Med mere end 5000 professionelle specialistoversættere og certificerede oversættere er vi et af Europas største oversættelsesbureauer.

Tyrkiske specialistoversættelser og certificerede oversættelser online

Vi håndterer for alle typer tyrkiske oversættelser, fra tyrkiske specialistoversættelser inden for medicin, teknologi og jura til certificerede tyrkiske oversættelser af f.eks. domstolsafgørelser, kontrakter, registerudtræk, osv.

Professionelle oversættelser med kvalitetsgaranti

The Native Translator er kvalitetscertificeret i henhold til ISO17100. Vores arbejde overvåges konstant af Austrian Standard Institute, som er certificeringsorgan. Vi giver derfor vores kunder den størst mulige sikkerhed.

Fortrolighed er en selvfølge for os.

Vi håndterer ofte følsomme oplysninger, og vi er naturligvis altid påpasselige med at opretholde streng fortrolighed. 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os dag og nat på Opens window for sending emaile-mail.

Du kan få dit tilbud på mindre end 1 minut og også bestille din oversættelse her direkte online « Opens internal link in current windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau,  der er specialiseret i at levere kvalitetssikrede oversættelser direkte via internettet.