Oversættelsesydelser for medico-tekniske produkter

Oversættelsesydelser for medico-tekniske produkter

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Medicinske fagoversættelser
 • Oversættere med medicinsk og farmakologisk ekspertise
 • Medicinske, medicotekniske, farmakologiske og veterinære oversættelser
 • Vi oversætter medicinske tekster til 60 sprog

The Native Translator – Medico-tekniske oversættelsesydelser i henhold til ISO 17100

Bevar præcision og kvalitet i oversættelsen af dine medico-tekniske produkter med vores ISO 17100-certificerede oversættelsesydelser. Vi er eksperter i medicinsk og medico-teknisk oversættelse og tilbyder skræddersyede løsninger, som opfylder branchens højeste standarder. Uanset om det drejer sig om produktmanualer, regulatorisk dokumentation eller markedsføringsmateriale, kan du regne med os og få korrekte og pålidelige oversættelser.

Hvorfor vælge vores medico-tekniske oversættelsesydelser i henhold til ISO 17100?

 1. ISO 17100-certificeret: Vores oversættelser opfylder de strenge krav i ISO 17100-standarden for oversættelseskvalitet og -processer. Det garanterer, at dine oversættelser er nøjagtige og pålidelige.
 2. Brancheeksperter: Vores team af oversættere har en dyb forståelse af medicinsk terminologi og branchespecifikke krav. De sikrer, at oversættelserne er korrekte og kontekstuelt præcise.
 3. Fortrolighed Vi håndterer dine medicinske dokumenter med højeste grad af fortrolighed og databeskyttelse. Du kan være sikker på, at dine oplysninger er sikre hos os.
 4. Kulturel tilpasning: Medicinske oversættelser skal være kulturelt tilpassede for at være effektive. Vi tager hensyn til lokale skikke og regler, så din kommunikation når målgruppen.
 5. Hurtig levering: Vi forstår vigtigheden af tid i medico-tekniske projekter. Vores dedikerede projektledere arbejder sammen med dig for at sikre, at oversættelserne leveres til tiden.

Medico-teknisk oversættelse mellem mere end 30 sprog

Her er nogle af de sprog, som vi oversætter til og fra: Arabisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, , koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, nederlandsk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Medico-teknisk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas medicinske oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 samt standarden for betalingssikkerhed PCI Security Standards. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed og ISO 27100

GDPR ændrede i 2018 den måde, som mange håndterede personoplysninger på, men det er ikke blot personoplysninger, der skal behandles strengt fortroligt. Industrispionage er i dag hverdag, og resultatet af mange års forsknings- og udviklingsarbejde kan nemt ødelægges, hvis følsomme oplysninger ikke håndteres ansvarligt. Vi lever op til meget høje krav til informationssikkerhed og følger retningslinjerne i ISO 27001.

Vil du bestille en medico-teknisk oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Kontakt os i dag for at diskutere dine medico-tekniske oversættelsesbehov, og lad os hjælpe dig med at overvinde sprogbarrierer i medicinens verden.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalificeret medico-teknisk oversættelse.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>