The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversættelse til engelsk inden for jura, økonomi, medicin og teknik.

Professionelle fagoversættere og autoriserede oversættelser til og fra engelsk direkte online.

Vi foretager kvalificeret oversættelse af dokumenter og tekster til og fra engelsk inden for økonomi, jura, medicin og teknik. Som ISO17100-certificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de engelske oversættelser, vi udfører.

Hvilken kompetence har The Native Translators engelske oversættere?

Kvaliteten af en oversættelse fastlægges af tre vigtige faktorer: oversætteren skal naturligvis være flydende på såvel kilde- som målsprog, han/hun skal have indgående fagkundskab inden for det emneområde, der skal oversættes, og sidst, men ikke mindst, skal oversætterens lingvistiske evner, dvs. evnen til at udtrykke sig skriftligt, være fremragende.
Der findes ingen genveje – det er ikke muligt at producere en oversættelse af høj kvalitet, hvis en eller flere af de tre forudsætninger ikke er opfyldt. Derfor anvender vi kun universitetsuddannede, professionelle oversættere med fagkompetence inden for det område, de oversætter, og de oversætter naturligvis kun til deres modersmål. Vi oversætter, ud over britisk engelsk, også til amerikansk samt australsk engelsk.

Engelsk autoriseret oversættelse online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse mellem engelsk og 25 andre sprog omfattende autoriseret engelsk oversættelse af f.eks. aftaler, domsafgørelser, kontrakter, eksamensbeviser, registerudtræk osv. Her kan du læse mere omOpens internal link in current window autoriseret oversættelse.

Engelsk oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificerede i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards, som er certificerende myndighed. Dette giver naturligvis dig som kunde en stor tryghed. Vores kvalitetsgaranti betyder, at de engelske oversættelser, vi foretager, er korrekte både sprogligt og terminologisk. En enkel angivelse af, hvordan vores kunder opfatter os, præsenteres løbende på vores hjemmeside i form af Trustpilot.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde en meget streng fortrolighed, og alle vores medarbejdere er bundet af en fortrolighedsaftale.

Sikker betaling online

Du kan betale for din oversættelse med dit kreditkort direkte online via PayPal eller Saferpay – en sikker schweizisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktoplysninger

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « Opens external link in new windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau og en del af The Translator Group – en global sprogvirksomhed. Vi foretager tekniske oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, økonomiske oversættelser samt autoriserede oversættelser til og fra engelsk.