Professionelle oversættere finsk

Fagoversættere og autoriserede oversættere til og fra finsk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionelle fagoversættere og autoriserede oversættelser til og fra finsk direkte online.

VThe Native Translator er et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau med 25 års erfaring i branchen. Vi har tilknyttet mere end 5500 professionelle oversættere med speciale i hvert deres fagområde. Det gør os i stand til at levere tekster af højeste kvalitet. Uanset om du arbejder inden for medicin, økonomi, HR, jura eller teknik, kan vores oversættere hjælpe dig med at kommunikere på portugisisk og 100 andre sprog. Som ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de portugisiske oversættelser, vi udfører.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra finsk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier og licensaftaler, overenskomster og ansættelsesaftaler samt indkøbsdokumenter til og fra finsk.
 • Finansielle dokumenter: Årsrapporter, delårsrapporter, børsprospekter og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os til dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster forstås i det engelsktalende verden.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra finsk.

Hvilken kompetence har The Native Translators finske oversættere?

Vi arbejder udelukkende med universitetsuddannede oversættere, der har finsk som modersmål og bor og lever i Finland, så de er opdaterede med den aldrig stillestående sprogudvikling. Samtidig med, at vores oversættere er meget dygtige lingvister og har lang erfaring, er de også branchespecialister og kender terminologien inden for det specifikke emneområde, de oversætter.

Autoriserede oversættere til og fra finsk

Du vil sandsynligvis have behov for en autoriseret, bekræftet oversættelse, hvis du skal fremvise dit dokument for en myndighed. Denne type oversættelse er netop stemplet og underskrevet af en autoriseret finsk oversætter der står inde for at din oversættelse er en præcis reflektion af dit originaldokument. Derfor vil attester, domsafgørelser, eksamensbeviser, kontrakter, vedtægter, vielses- og fødselsattester, pas, registerudtræk o. lign. have behov for denne type oversættelse. For dokumenter som disse er det vigtigt, at oversættelsen er en fuldstændig nøjagtig gengivelse af originalteksten. Der er af disse grunde altid behov for en autoriseret finsk oversætter.

Finsk oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificerede i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards, som er certificerende myndighed. Dette giver dig som kunde en stor tryghed. Vores kvalitetsgaranti betyder, at de finske oversættelser, vi foretager, er korrekte både sprogligt og terminologisk. En enkel angivelse af, hvordan vores kunder opfatter os, præsenteres løbende på vores hjemmeside i form af Trustpilot.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Sikker betaling online

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online vis tilbud. Du kan betale for din oversættelse med dit kreditkort direkte online via PayPal eller Saferpay – en sikker schweizisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktoplysninger

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau og en del af The Translator Group – en global sprogvirksomhed. Vi foretager tekniske oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, økonomiske oversættelser samt autoriserede oversættelser til og fra finsk.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>