Professionelle oversættere kinesisk

Fagoversættere og autoriserede oversættere til og fra kinesisk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionelle fagoversættere og autoriserede oversættelser til og fra kinesisk direkte online.

The Native Translator er et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau med 25 års erfaring i branchen. Vi har tilknyttet mere end 5500 professionelle oversættere med speciale i hvert deres fagområde. Det gør os i stand til at levere tekster af højeste kvalitet. Uanset om du arbejder inden for medicin, økonomi, HR, jura eller teknik, kan vores oversættere hjælpe dig med at kommunikere på portugisisk og 100 andre sprog. Som ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de portugisiske oversættelser, vi udfører.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til og fra kinesisk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier og licensaftaler, overenskomster og ansættelsesaftaler samt indkøbsdokumenter til og fra kinesisk.
 • Finansielle dokumenter: Årsrapporter, delårsrapporter, børsprospekter og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os til dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster forstås i det engelsktalende verden.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra kinesisk.

Hvilken kompetence har The Native Translators kinesiske oversættere?

Vi arbejder udelukkende med universitetsuddannede oversættere, der har kinesisk som modersmål og bor og lever i Kina, så de er opdaterede med den aldrig stillestående sprogudvikling. Samtidig med, at vores oversættere er meget dygtige lingvister og har lang erfaring, er de også branchespecialister og kender terminologien inden for det specifikke emneområde, de oversætter.

Autoriserede oversættere til og fra kinesisk

Du vil sandsynligvis have behov for en autoriseret, bekræftet oversættelse, hvis du skal fremvise dit dokument for en myndighed. Denne type oversættelse er netop stemplet og underskrevet af en autoriseret kinesisk oversætter der står inde for at din oversættelse er en præcis reflektion af dit originaldokument. Derfor vil attester, domsafgørelser, eksamensbeviser, kontrakter, vedtægter, vielses- og fødselsattester, pas, registerudtræk o. lign. have behov for denne type oversættelse. For dokumenter som disse er det vigtigt, at oversættelsen er en fuldstændig nøjagtig gengivelse af originalteksten.

Kinesisk oversættelse med kvalitetsgaranti

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed er for os en selvfølge

GDPR ændrede i 2018 den måde, som mange håndterede personoplysninger på, men det er ikke blot personoplysninger, der skal behandles strengt fortroligt. Industrispionage er i dag hverdag, og resultatet af mange års forsknings- og udviklingsarbejde kan nemt ødelægges, hvis følsomme oplysninger ikke håndteres ansvarligt. Vi lever op til meget høje krav til informationssikkerhed og følger retningslinjerne i ISO 27001.

Sikker betaling online

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online vis tilbud. Du kan betale for din oversættelse med dit kreditkort direkte online via PayPal eller Saferpay – en sikker schweizisk betalingsløsning.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau og en del af The Translator Group – en global sprogvirksomhed. Vi foretager tekniske oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, økonomiske oversættelser samt autoriserede oversættelser til og fra kinesisk.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>