Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Fagoversættere og autoriserede oversættere til og fra kinesisk

Professionelle fagoversættere og autoriserede oversættelser til og fra kinesisk direkte online.

Vi foretager kvalificeret oversættelse af dokumenter og tekster til og fra kinesisk inden for økonomi, jura, medicin og teknik. Som ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de franske oversættelser, vi udfører.

Hvilken kompetence har The Native Translators kinesiske oversættere?

Vi arbejder udelukkende med universitetsuddannede oversættere, der har kinesisk som modersmål og bor og lever i Kina, så de er opdaterede med den aldrig stillestående sprogudvikling. Samtidig med, at vores oversættere er meget dygtige lingvister og har lang erfaring, er de også branchespecialister og kender terminologien inden for det specifikke emneområde, de oversætter.

Kinesisk autoriseret oversættelse online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse mellem kinesisk og 25 andre sprog omfattende autoriseret kinesisk oversættelse af f.eks. aftaler, domsafgørelser, kontrakter, eksamensbeviser, registerudtræk osv. 

Kinesisk oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificerede i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards, som er certificerende myndighed. Dette giver dig som kunde en stor tryghed. Vores kvalitetsgaranti betyder, at de kinesiske oversættelser, vi foretager, er korrekte både sprogligt og terminologisk. En enkel angivelse af, hvordan vores kunder opfatter os, præsenteres løbende på vores hjemmeside i form af Trustpilot.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde en meget streng fortrolighed, og alle vores medarbejdere er bundet af en fortrolighedsaftale.

Sikker betaling online

Du kan betale for din oversættelse med dit kreditkort direkte online via PayPal eller Saferpay – en sikker schweizisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktoplysninger

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau og en del af The Translator Group – en global sprogvirksomhed. Vi foretager tekniske oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, økonomiske oversættelser samt autoriserede oversættelser til og fra kinesisk.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>