Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Fagoversættere og autoriserede oversættere til og fra portugisisk

Professionel oversættelse til og fra portugisisk inden for jura, økonomi, medicin og teknik ISO 17100

The Native Translator er et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau med 25 års erfaring i branchen. Vi har tilknyttet mere end 5500 sprogeksperter med speciale i hvert deres fagområde. Det gør os i stand til at levere professionelle tekster af højeste kvalitet. Uanset om du arbejder inden for medicin, økonomi, HR, jura eller teknik, kan vores oversættere hjælpe dig med at kommunikere på portugisisk og 100 andre sprog. Som ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de portugisiske oversættelser, vi udfører.

Hvilken kompetence har The Native Translators portugisiske oversættere?

Kvaliteten af en oversættelse fastlægges af tre vigtige faktorer: oversætteren skal naturligvis være flydende på såvel kilde- som målsprog, han/hun skal have indgående fagkundskab inden for det emneområde, der skal oversættes, og sidst, men ikke mindst, skal oversætterens lingvistiske evner, dvs. evnen til at udtrykke sig skriftligt, være fremragende. Der findes ingen genveje – det er ikke muligt at producere en oversættelse af høj kvalitet, hvis en eller flere af de tre forudsætninger ikke er opfyldt. Derfor anvender vi kun universitetsuddannede, professionelle portugisiske oversættere med fagkompetence inden for det område, de oversætter, og de oversætter naturligvis kun til deres modersmål.

Autoriseret oversættelse til og fra portugisisk

Du vil sandsynligvis have behov for en autoriseret, bekræftet oversættelse, hvis du skal fremvise dit dokument for en myndighed. Denne type oversættelse er netop stemplet og underskrevet af en autoriseret portugisisk oversætter der står inde for at din oversættelse er en præcis reflektion af dit originaldokument. Derfor vil attester, domsafgørelser, eksamensbeviser, kontrakter, vedtægter, vielses- og fødselsattester, pas, registerudtræk o. lign. have behov for denne type oversættelse. For dokumenter som disse er det vigtigt, at oversættelsen er en fuldstændig nøjagtig gengivelse af originalteksten. Der er af disse grunde altid behov for en autoriseret portugisisk oversætter.

Hvis du bestiller en bekræftet oversættelse fra portugisisk til dansk, bruger vi en dansk autoriseret oversætter. Hvis du har brug for en oversættelse til portugisisk, bliver oversættelsen udført i Portugal og alle oversættelser er påført notarbekræftelse.

Vores sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra portugisisk: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk.

Oversættelse til og fra portugisisk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Vores kvalitetsgaranti betyder, at de portugisiske oversættelser, vi foretager, er korrekte både sprogligt og terminologisk. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Alle vores medarbejdere er bundet af en fortrolighedsaftale.

Tilbud og kontaktoplysninger

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine dokumenter til og fra portugisisk direkte online i vores oversættelsesportal.
Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau og en del af The Translator Group – en global sprogvirksomhed. Vi foretager tekniske oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, økonomiske oversættelser samt autoriserede oversættelser til og fra portugisisk.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>