The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversættelse til og fra svensk inden for jura, økonomi, medicin og teknik.

Professionelle fagoversættere og autoriserede oversættelser til og fra svensk direkte online.

Vi foretager kvalificeret oversættelse af dokumenter og tekster til og fra svensk inden for økonomi, jura, medicin og teknik. Som ISO17100-certificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de svenske oversættelser, vi udfører.

Hvilken kompetence har The Native Translators svenske oversættere?

Vi arbejder udelukkende med universitetsuddannede oversættere, der har svensk som modersmål og bor og lever i Sverige, så de er opdaterede med den aldrig stillestående sprogudvikling. Samtidig med, at vores svenske oversættere er meget dygtige lingvister og har lang erfaring, er vores de også branchespecialister og kender terminologien inden for det specifikke emneområde, de oversætter.

Autoriseret svensk oversættelse online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse mellem svensk og 25 andre sprog omfattende autoriseret svensk oversættelse af f.eks. aftaler, domsafgørelser, kontrakter, eksamensbeviser, registerudtræk osv. Her kan du læse mere omOpens internal link in current window autoriseret oversættelse.

Svensk oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificerede i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards, som er certificerende myndighed. Dette giver dig som kunde en stor tryghed. Vores kvalitetsgaranti betyder, at de svenske oversættelser, vi foretager, er korrekte både sprogligt og terminologisk. En enkel angivelse af, hvordan vores kunder opfatter os, præsenteres løbende på vores hjemmeside i form af Trustpilot.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde en meget streng fortrolighed, og alle vores medarbejdere er naturligvis bundet af en fortrolighedsaftale.

Sikker betaling online

Du kan betale for din oversættelse med dit betalingskort direkte online via PayPal eller Saferpay – en sikker schweizisk betalingsløsning.

Kontakt og tilbud

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din svenske oversættelse her direkte online « Opens external link in new windowpens external link in new windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau og en del af The Translator Group – en global sprogvirksomhed. Vi foretager tekniske oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, økonomiske oversættelser samt autoriserede oversættelser til og fra svensk.