Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionelle tekniske oversættelser

Branchens førende tekniske oversættelser

Teknisk oversættelse er oversættelse, der kræver brug af en teknisk oversætter – en person med en god forståelse for emnet og viden om specialiserede brancheudtryk såvel på kildesproget som på målsproget. 100 % nøjagtighed uden spor af antagelser er af største vigtighed i oversættelser for produktion, konstruktion, kemisk industri, bilindustri og byggebranchen. Vores tekniske oversættelser udføres af kun af ekspert med indgående kendskab til det pågældende område. 
Vores oversættere har målsproget som modersmål og er kyndige på området, så oversættelserne lyder lige så godt som originalen. Vores oversættere er klar over kompleksiteten ved oversættelse af tekniske manualer/rapporter over hele verden. Vi har indført strenge kontrolpunkter forskellige steder i oversættelsesprocessen for at sikre, at der ikke går på kompromis med nøjagtigheden, og der leveres 100 % kvalitet. 

Oversættelse af specialiserede tekniske manualer eller vejledninger.

Tekniske forfattere kræver bedst mulig kvalitet af oversættelsen af deres tekst, og ved oversættelse af tekniske manualer eller vejledninger er vores første prioritet at udvælge den rigtige oversætter med den rette branchespecifikke viden og erfaring.  De fleste brancher har deres eget specifikke leksikon over sprog og konventioner, der bedst muligt beskriver deres bestemte teknologier.  Teamet hos The Native Translator tager højde for branche og målgruppen for den oversatte tekst ved udvælgelse af de oversættere, der er bedst egnede baseret på en kombination af sprog og branchekendskab.  Vi arbejder kun med professionelle oversættere, der oversætter konsistent inden for et bestemt teknisk område, og da vi har mange års erfaring som teknisk oversættelsesbureau, har vi etableret langvarige relationer med kunder inden for alt lige fra industrielle lasere til børnehavepædagogik. 

Det, vi oversætter under teknisk oversættelse

  • Tekniske manualer
  • Tekniske tegninger
  • Sikkerheds-/driftsvejledninger
  • Flymanualer
  • Tekniske planer
  • Datablade
  • Instruktionsbøger til biler
  • Konstruktionsspecifikationer
  • Brugervejledninger

Vores sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter tekniske dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Hurtig levering

Udover et team af oversættere og en dedikeret projektleder tilbyder vi kort leveringstid og overholdelse af vores kunders kvalitetskrav.

Kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser

Vores oversættere og translatører har en universitetsuddannelse som oversættere og har lang erfaring med kvalificeret teknisk oversættelse. Vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standard som certificerende organ, og vi giver kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde em meget streng fortrolighed, og det gælder naturligvis også dine dokumenter og tekster.

Du kan bestille en oversættelse af tekniske dokumenter her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af tekniske dokumenter direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau specialiseret i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>