The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionelle tekniske specialistoversættelser til og fra spansk

Erfarne, tekniske specialistoversættere foretager tekniske oversættelser til og fra spansk døgnet rundt

Vi er et online-oversættelsesbureau med åbent 24/7, og vores oversættere er lokaliseret i alle klodens hjørner. The Native Translator kan derfor hurtigt begynde hasteprojekter uanset tid på døgnet.

The Native Translator udvælger altid omhyggeligt en egnet oversætter for hver eneste opgave. For tekniske specialistoversættelser på spansk kræver vi, at vores oversættere har stor erfaring med og kender branchespecifik teknisk terminologi. De har desuden stor lingvistisk erfaring inden for det specifikke fagområde. Denne kombination sikrer den høje kvalitet af vores spanske specialistoversættelser.

Vi oversætter alle typer tekniske dokumenter til og fra spansk, f.eks. afhandlinger, vejledninger, patenter, produktbrochurer, websteder og applikationer.

Kvalitet, du kan stole på

Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO17100, den nye standard for oversættelsesbureauer.  Det betyder, at vores arbejdsgange involverer kvalitet på alle trin.

Valget af det rigtige oversættelsesbureau til tekniske oversættelser er afgørende for at opnå et godt resultat. Mange tekniske oversættelsesbureauer vil ofte erklære, at de følger en bestemt standard, som f.eks. EN15038 – en forældet standard.  Vi, der befinder os i centrum af oversættelsesbranchen, følger ISO17100. Vi mener også, at der er en afgørende forskel i at være certificeret og at følge en bestemt standard. The Native Translator, som er en del af The Translator Group, er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards Institute, som er certificeringsmyndighed, så vi leverer den størst mulige sikkerhed. 

Behandling af dine fortrolige oplysninger

Oversættere samt projektledere er bundet af fortrolighedserklæringer, selv hvis du som vores kunde ikke specifikt har anmodet om en sådan ved bestilling. Det er vores normale praksis at opretholde den strengeste fortrolighed. Altid at behandle vores kunders information sikkert med størst mulig fortrolighed er en selvfølge for os.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på  Opens window for sending emaile-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online «  Opens internal link in current windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter.