Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse af juridiske tekster af professionelle russiske oversættere med speciale i jura.

Vores russiske juridiske oversættelser leveres af certificerede russiske oversættere med erfaring i juridiske oversættelser og med målsproget som modersmål.

Vores oversættere har specialiseret sig i lovgivningen i det moderne Rusland, det tidligere USSR og zartidens Rusland. Vores oversættere er fuldt fortrolige med russisk juridisk terminologi, og mange af dem har en juridisk kandidateksamen eller tilsvarende. Mange er praktiserende sagførere. Vi oversætter alle typer dokumenter, herunder aftaler, kontrakter, domstolsafgørelser, erklæringer, notartekster, købsdokumenter, forsikringsdokumenter og andre juridiske dokumenter.  Vores kunder består af advokatfirmaer, virksomheder og, naturligvis, privatpersoner.

Russiske juridiske oversættelser direkte online

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online oversættelsesbureau.  Vi holder åbent døgnet rundt og er specialiseret i at levere hurtige russiske juridiske oversættelser af høj kvalitet. Vi har oversættere over hele verden, og derved kan vi hurtigt håndtere hasteprojekter uanset tid på døgnet. Vi leverer juridiske oversættelser i sprogkombinationer med russisk og 25 andre sprog direkte online. For meget omfattende projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Vi håndterer dine dokumenter med fuld fortrolighed

Af respekt for dig som kunde kan du føle dig helt sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er en selvfølge.  Men har du alligevel behov for, at vi underskriver en individuel fortrolighedserklæring, gør vi det gerne. 

Vi garanterer altid for kvaliteten af vores oversættelser

Vores oversættere har en universitetsgrad eller tilsvarende i oversættelse, og de har stor erfaring med oversættelse af russiske juridiske dokumenter. De udfører deres håndværk i henhold til "god oversættelsesskik", hvilket er et professionelt etikkodeks, der er anført af Kammarkollegiet i Sverige.   Sidst, men ikke mindst, er hele vores organisation certificeret i henhold til standarden ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan. 

Certificerede russiske oversættelser

Det er ofte nødvendigt, at en oversættelse foretages af en certificeret russisk oversætter, som denne beskyttede stillingsbetegnelse kaldes. Vi indgår altid partnerskab med oversættere, som er autoriserede og/eller certificerede i den jurisdiktion, hvor oversættelsen skal anvendes.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du altid kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i oversættelse af juridiske tekster og dokumenter direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>