Teknisk fagoversættelse

Teknisk fagoversættelse af dokumenter og tekster mellem 25 sprog.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Tekniske fagoversættelser
 • Modersmål oversættere med teknisk uddannelse
 • Moderne terminologistyring med CAT
 • Alle slags tekniske oversættelser til 60 sprog

Kvalificeret oversættelse af tekniske dokumenter ISO 17100

The Native Translator foretager kvalificeret teknisk oversættelse af dokumenter og tekster direkte over internettet. Da teknisk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og teknisk specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres tekniske fagområde og har det pågældende fremmedsprog som sit modersmål. Skal jeres virksomhed sælge produkter i udlandet, er det vigtigt, at den tekniske dokumentation er i orden og gennemarbejdet, og det skal vel at mærke være på modtagerlandets sprog. Vi har den faglige viden, som sætter os i stand til at oversætte tekniske tekster på højeste niveau. Vores oversættere er alle højtuddannede translatører, og de oversætter fortrinsvis til deres eget modersmål. Med over 5.500 specialiserede tekniske fagoversættere kan vi håndtere både store og flersprogede projekter.

ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau til tekniske oversættelse

Vi er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, hvilket stiller store krav til både personer, vi ansætter som oversættere, og til vores interne kvalitetsprocedurer. I en god oversættelse skal fakta, budskaber og sproglig kvalitet og ikke mindst en god målgruppetilpasning være til stede, før oversættelsen skal kunne anses som veludført. Når det gælder teknisk oversættelse, som ved al oversættelse, er en korrekt terminologi naturligvis altafgørende.

Filer og formater

Vi håndterer alle typer filer og formater, uanset om det gælder behandling af tekstdokumenter, enkle tryksager, som f.eks. brochurer eller brugsanvisninger, eller mere avanceret produktion af f.eks. flersprogede manualer eller håndbøger

Teknisk oversættelse mellem 60 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Fortrolighed er for os en selvfølge

GDPR ændrede i 2018 den måde, som mange håndterede personoplysninger på, men det er ikke blot personoplysninger, der skal behandles strengt fortroligt. Industrispionage er i dag hverdag, og resultatet af mange års forsknings- og udviklingsarbejde kan nemt ødelægges, hvis følsomme oplysninger ikke håndteres ansvarligt. Vi lever op til meget høje krav til informationssikkerhed og følger retningslinjerne i ISO 27001.

Du kan bestille en oversættelse af tekniske dokumenter her

Du kan bestille en oversættelse af tekniske dokumenter direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere tekniske fagoversættelser af høj kvalitet direkte over internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>