Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Teknisk fagoversættelse af dokumenter og tekster mellem 25 sprog.

Kvalificeret oversættelse af tekniske dokumenter ISO 17100

The Native Translator foretager kvalificeret teknisk oversættelse af dokumenter og tekster direkte over internettet. Da teknisk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og teknisk specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres tekniske fagområde og har det pågældende fremmedsprog som sit modersmål. Skal jeres virksomhed sælge produkter i udlandet, er det vigtigt, at den tekniske dokumentation er i orden og gennemarbejdet, og det skal vel at mærke være på modtagerlandets sprog. Vi har den faglige viden, som sætter os i stand til at oversætte tekniske tekster på højeste niveau. Vores oversættere er alle højtuddannede translatører, og de oversætter fortrinsvis til deres eget modersmål. Med over 5.500 specialiserede tekniske fagoversættere kan vi håndtere både store og flersprogede projekter.

ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau til tekniske oversættelse

Vi er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, hvilket stiller store krav til både personer, vi ansætter som oversættere, og til vores interne kvalitetsprocedurer. I en god oversættelse skal fakta, budskaber og sproglig kvalitet og ikke mindst en god målgruppetilpasning være til stede, før oversættelsen skal kunne anses som veludført. Når det gælder teknisk oversættelse, som ved al oversættelse, er en korrekt terminologi naturligvis altafgørende.

Filer og formater

Vi håndterer alle typer filer og formater, uanset om det gælder behandling af tekstdokumenter, enkle tryksager, som f.eks. brochurer eller brugsanvisninger, eller mere avanceret produktion af f.eks. flersprogede manualer eller håndbøger

Vores sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde em meget streng fortrolighed, og det gælder naturligvis også dine dokumenter og tekster.

Du kan bestille en oversættelse af tekniske dokumenter her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af tekniske dokumenter direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere tekniske fagoversættelser af høj kvalitet direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>