The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Teknisk fagoversættelse af dokumenter og tekster mellem 25 sprog.

Kvalificeret oversættelse af tekniske dokumenter

The Native Translator foretager kvalificeret teknisk oversættelse af dokumenter og tekster direkte over internettet. Da teknisk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og teknisk specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres tekniske fagområde og har det pågældende fremmedsprog som sit modersmål. Med over 5.000 specialiserede tekniske fagoversættere kan vi håndtere både store og flersprogede projekter.

ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau til tekniske oversættelse

Vi er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau, hvilket stiller store krav til både personer, vi ansætter som oversættere, og til vores interne kvalitetsprocedurer. I en god oversættelse skal fakta, budskaber og sproglig kvalitet og ikke mindst en god målgruppetilpasning være til stede, før oversættelsen skal kunne anses som veludført. Når det gælder teknisk oversættelse, som ved al oversættelse, er en korrekt terminologi naturligvis altafgørende.

Filer og formater

Vi håndterer alle typer filer og formater, uanset om det gælder behandling af tekstdokumenter, enkle tryksager, som f.eks. brochurer eller brugsanvisninger, eller mere avanceret produktion af f.eks. flersprogede manualer eller håndbøger

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde em meget streng fortrolighed, og det gælder naturligvis også dine dokumenter og tekster.

Du kan bestille en oversættelse af tekniske dokumenter her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af tekniske dokumenter direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere tekniske fagoversættelser af høj kvalitet direkte over internettet.