Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske specialistoversættelser til og fra tyrkisk

Vores tyrkiske tekniske oversættelser leveres af erfarne tekniske specialistoversættere med målsproget som modersmål

Oversættelse af tekniske tyrkiske tekster spænder over en lang række fagområder, alle med specifik terminologi. Vi sikrer en høj kvalitet af vores tekniske specialoversættelser via valget af oversættere. Vores oversættere udvikler konstant der specialistviden om såvel terminologi som generelle sprogfærdigheder – begge dele resulterer i den højeste kvalitet.

Som et teknisk oversættelsesbureau oversætter vi alle typer tekster, f.eks. afhandlinger, vejledninger, patenter, data/it, produktbrochurer, software, energi, miljø, websteder og applikationer.

Tekniske oversættelser på tyrkisk online – 24/7

Vi er et ISO-certificeret oversættelsesbureau, der er tilgængeligt online. Det betyder, at vi leverer tekniske oversættelser af høj kvalitet til og fra tyrkisk døgnet rundt. The Native Translator holder åbent 24/7, hvilket betyder, at du som kunde kan få hjælp med din oversættelse, når du har behov for det. For meget omfattende projekter anbefaler vi, du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Fortrolighed

Fortrolighed er en selvfølge, og du kan have fuld tillid til, at vi håndterer dine dokumenter med størst mulig sikkerhed. Hvis du som kunde kræver det, underskriver vi naturligvis gerne en NDA – en Non Disclosure Agreement eller fortrolighedsaftale – for projekter, som måtte kræve dette.

Kvalitet på alle trin

Mange oversættelsesbureauer vil fortælle, at de følger en bestemt standard. Valget af det rigtige oversættelsesbureau er uden tvivl afgørende for at opnå det bedste resultat. Vi mener, at der er en stor forskel i at være certificeret og at følge en bestemt standard. The Native Translator er certificeret i henhold til ISO 17100, den aktuelle standard. Vores arbejde gennemgås regelmæssigt af Austrian Standards Institute, som er certificerende myndighed, hvorved du som kunde er sikret den sikkerhed, du forventer. 

Ønsker du flere oplysninger, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt på e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau, der er specialiseret i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>