Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske specialistoversættelser til og fra tysk

Erfarne, tekniske specialistoversættere foretager tekniske oversættelser til og fra tysk

Da teknologiområdet omfatter så mange forskellige fagområder, består en stor del af markedet for oversættelser af tekniske tekster. Oversættelse af tyske tekniske tekster, med deres specifik brancheterminologi, deres udvikling i sprogbrug og nye fagområder stiller store krav til vores oversætteres specialistfærdigheder. Dette, kombineret med et højt niveau af lingvistisk ekspertise, sikrer den høje kvalitet af vores tekniske specialistoversættelser.

Vores oversættere, der har specialiseret sig i tekniske emner, mestrer den tyske tekniske terminologi på mange forskellige fagområder, og mange har en universitetsuddannelse inden for teknologi. Vi oversætter alle typer tekniske dokumenter til og fra tysk, f.eks. afhandlinger, vejledninger, patenter og produktbrochurer.

Online – Tekniske oversættelser på tysk døgnet rundt

The Native Translator holder åbent 24/7, hvilket betyder, at du som kunde kan få personlig hjælp med din oversættelse, når du har behov for det.

Som ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med døgnåbent har vi specialiseret os i at levere hurtige tekniske oversættelser af høj kvalitet, herunder tyske tekster, og vi kan håndtere store projekter.  Vi kan hurtigt begynde hasteprojekter inden for oversættelse uanset tid på døgnet.

Vi leverer tekniske oversættelser til og fra tysk og 25 andre sprogkombinationer direkte online. For meget omfattende projekter anbefaler vi, du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Håndtering af fortrolige oplysninger

Du kan som kunde hos os være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter med størst mulig sikkerhed – fortrolighed er grundstenen i vores arbejde. Hvis du som kunde kræver det, underskriver vi gerne en NDA – en Non Disclosure Agreement eller fortrolighedsaftale – for projekter, som måtte kræve dette. Men oversættere samt projektledere er bundet af fortrolighedserklæringer, selv hvis du som kunde ikke har anmodet om en sådan ved bestilling.

Kvalitetsgaranti ved vores tekniske specialistoversættelser på tysk

For at garantere en ensartet og god kvalitet arbejder vi udelukkende med tekniske specialistoversættere, som, udover at have en universitetsuddannelse eller tilsvarende som oversættere, også har stor erfaring med teknisk oversættelse til deres modersmål. De arbejder i henhold til "god oversættelsesskik", et professionelt etikkodeks udarbejdet af Kammarkollegiet i Sverige.

Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100, den nye standard for oversættelsesbureauer.  Det betyder, at vores arbejdsgange involverer kvalitet på alle trin. 

Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os dag og nat på e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>