Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske specialistoversættelser på dansk

Tekniske oversættelser på dansk udført af erfarne danske specialistoversættere

Vores oversættere er specialiserede i teknologi og er meget velbevandrede i dansk brancheterminologi. Vi oversætter alle typer tekniske dokumenter til og fra dansk, f.eks. afhandlinger, vejledninger, patenter, data/it, produktbrochurer, software, energi, miljø, websteder og applikationer.

Danske specialoversættelser direkte online

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau, der er åbent døgnet rundt, og som har specialiseret sig i hurtige tekniske oversættelser af høj kvalitet til og fra dansk. The Native Translator har kapacitet til høj volumen og holder åbent 24/7. Det betyder, at du som vores kunde har adgang til den nødvendige hjælp for din oversættelse, når du har behov for det. Vi leverer tekniske oversættelser til og fra dansk og 25 andre sprog direkte online. For meget omfattende projekter anbefaler vi, du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Fortrolig håndtering af dit projekt er naturligvis en selvfølge fra starten

Oversættere samt projektledere er bundet af fortrolighedserklæringer (NDA'er), selv hvis du som vores kunde ikke specifikt har anmodet om en sådan ved bestilling. Fortrolighed er en selvfølge.  Du kan have fuld tillid til, at vi håndterer dine dokumenter med fuld diskretion. Hvis du som kunde kræver det, underskriver vi naturligvis gerne en NDA – en Non Disclosure Agreement eller fortrolighedsaftale – for projekter, som måtte kræve dette.

Vi garanterer altid for kvaliteten af vores tekniske oversættelser

Vores danske specialistoversættere er universitetsuddannede eller tilsvarende inden for sprog og har stor erfaring med tekniske oversættelser. De arbejder i overensstemmelse med "god oversættelsesskik" defineret af Kammarkollegiet i Sverige.  Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100 med Austrian Standards som certificeringsorgan.

Ønsker du flere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter samt mange andre områder direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>