The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tekniske specialistoversættelser til og fra finsk

Erfarne, tekniske specialistoversættere producerer tekniske oversættelser til og fra finsk på ethvert tidspunkt døgnet rundt

The Native Translator er et certificeret teknisk oversættelsesbureau, som leverer tekniske oversættelser af høj kvalitet til en lang række kunder, fra store multinationale virksomheder til små familieejede firmaer. Erfarne tekniske oversættere med specialistviden om en lang række brancher leverer korrekte finske tekniske oversættelser til dig som kunde. 

De fagområder, vi håndterer som teknisk oversættelsesbureau, repræsenterer meget forskelligt teknisk indhold. Omfanget af vores tekniske oversættelser til og fra finsk omfatter alt fra artikler, vejledninger, patenter, data/IT, tekniske specifikationer, software, energi, miljø, websteder og til applikationer.

Kvalitet giver tryghed

Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO17100, den nye kvalitetscertificering for oversættelsesbureauer. Vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standard Institute, som er certificeringsorgan.  Dette sikrer dig kvalitet på alle trin.

Kvaliteten af dine tekniske oversættelser afhænger også af kombinationen af den rette oversætter for den rigtige sprogkombination, årelang erfaring, kendskab til branchespecifik teknisk terminologi og et indgående kendskab til, hvordan sproget fungerer. Denne kombination sikrer dig en fremragende kvalitet af dine finske oversættelser.

Fortrolighed

Vi håndterer ofte følsomme oplysninger, og vi er naturligvis altid påpasselige med at opretholde fuld fortrolighed. Altid at behandle vores kunders information sikkert og fortroligt er en selvfølge fra start.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte os på Opens window for sending emaile-mail.

Du kan få dit tilbud på under 1 minut og bestille din oversættelse her direkte online « Opens external link in new windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter.