Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske specialistoversættelser til og fra fransk

Erfarne franske tekniske specialistoversættere udfører tekniske oversættelser til deres modersmål.

Tekniske oversættelser kan bestå af meget komplicerede tekster, der spænder over en lang række fagområder og inkluderer specifik terminologi. Desuden skal de ofte være tilgængelige på mere end ét sprog. Terminologiens udvikling og nye fagområder stiller store krav til vores franske oversætteres specialistfærdigheder. Vores oversættere er fortrolige med fransk terminologi, som den anvendes i Europa, samt den standard, der anvendes i Canada. Dette, kombineret med et højt niveau af lingvistisk ekspertise, sikrer også den høje kvalitet af vores franske tekniske specialistoversættelser. Vores oversættere, som har specialiseret sig i tekniske emner, er fuldt fortrolige med tekniske terminologi på fransk.  Mange af vores oversættere har en universitetsuddannelse inden for teknologi.

Tekniske oversættelser på fransk online – 24/7

Som onlinebureau med døgnåbent er vores oversættere placeret i alle tidszoner på planeten. The Native Translator kan derfor hurtigt påbegynde hasteprojekter uanset tid på døgnet, og uanset hvor du befinder dig. På denne måde kan du som kunde få hjælp med dine tekniske franske oversættelser, når du har behov for det.

Som ISO-certificeret oversættelsesbureau har vi specialiseret os i at levere tekniske oversættelser online af høj kvalitet til og fra fransk døgnet rundt For meget omfattende projekter beder vi dig kontakte vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Vogtere af dine fortrolige oplysninger

Oversættere samt projektledere er bundet af fortrolighedserklæringer (NDA'er), selv hvis du som kunde ikke specifikt har anmodet om en sådan ved bestilling. Fortrolighed er en selvfølge, og du kan være helt sikker på at vi behandler dine oplysninger fuldt fortroligt. Hvis du som kunde kræver det, underskriver vi gerne en NDA – en Non Disclosure Agreement eller fortrolighedsaftale – for projekter, som måtte kræve dette.

Kvalitet

Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100, den nye internationale standard udviklet til oversættelsesbureauer. Det betyder, at vores arbejdsgange kræver kvalitet på alle trin.

For at sikre en ensartet og fremragende kvalitet samarbejder vi udelukkende med tekniske specialistoversættere til og fra fransk. Udover at være indehavere af en universitetsgrad i oversættelse eller tilsvarende har vores oversættere desuden stor erfaring med tekniske oversættelser til deres primære sprog. De arbejder i henhold til "god oversættelsesskik" en standard udarbejdet af Kammarkollegiet i Sverige – retningslinjer for certificerede oversættere.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>