Trustpilot TrustScore 4.8

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske specialistoversættelser på indonesisk

Professionelle tekniske oversættelser på indonesisk (bahasa) direkte online. The Native Translator er et ISO17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau, der leverer kvalificerede tekniske specialistoversættelser til og fra en lang række sprog, herunder indonesisk.

The Native Translator er en del af The Translator Group, et af Europas førende tekniske oversættelsesbureauer.  Vi er desuden certificeret i henhold til ISO17100, den nye internationale standard for oversættelsesbureauer fra og med 2015.

Vi oversætter alt fra afhandlinger, manualer, patenter, specifikationer, software, energi, miljø, websteder og til applikationer.

Tekniske oversættelser kræver lingvistisk ekspertise og godt kendskab til aktuel, branchespecifik terminologi

En velskrevet oversættelse af dine tekniske dokumenter af højeste kvalitet er baseret på en kombination af flere faktorer: den rigtige oversætter for sprogkombinationen til og fra indonesisk, bred erfaring, kendskab til branchespecifikke specialistudtryk og overlegent kendskab til lingvistikområdet – studiet af menneskelige sprog. Denne kombination giver dig den højeste kvalitet af oversættelse af dine tekniske tekster på indonesisk, og det er det, vi har forpligtet os til.

Fortrolig håndtering af dine dokumenter er selvfølge hos The Native Translator

Som vores kunde kan du altid føle dig sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er vores mellemnavn. Vi underskriver dog også gerne en individuel fortrolighedserklæring for ordrer, som specifikt kræver dette.

Kvalitet på alle trin

Valget af det rigtige oversættelsesbureau til tekniske oversættelser er afgørende for at opnå det bedste resultat. Vi sikrer den højeste kvalitet af vores tekniske specialistoversættelser til og fra indonesisk via vores selektive metode til udvælgelse af vores oversættere.

Vi mener også, at der er en afgørende forskel i at være certificeret og at følge en bestemt standard. Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100, den nye internationale standard for oversættelsesbureauer fra og med 2015. 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os dag og nat på e-mail.

Få dit tilbud her, og bestil din oversættelse direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter mellem en lang række sprogkombinationer – det hele direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>