Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske japanske specialistoversættelser

Vores tekniske japanske oversættelser leveres af erfarne japanske specialistoversættere online 24/7

The Native Translator er en del af The Translator Group, et af Europas førende tekniske oversættelsesbureauer.  Vi er desuden certificeret i henhold til ISO 17100, den nye globale standard for oversættelsesbureauer fra og med 2015.

Da vores oversættere er placeret overalt på kloden, kan vi hurtigt levere tekniske oversættelser af høj kvalitet, når behovet opstår, især til og fra japansk. For meget omfattende projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Tekniske specialistoversættelser af høj kvalitet til og fra japansk direkte online

Brancher ekspanderer geografisk over hele verden. Samtidig udvikler hver branches sprog sig over tid.  Men denne udvikling sker også på rent teknologisk niveau. Nye brancher, nye ord og vendinger dukker op dagligt og stiller store krav til vores tekniske japanske specialistoversættere. Vores tekniske oversættere må kontinuerligt udvikle deres kendskab til terminologi, specifikke brancheudtryk og deres egne sprogfærdigheder for at sikre den høje kvalitet af dine tekniske japanske tekster. Vores oversættere er altid klar til denne udfordring.

Tekniske områder, hvor vi håndterer tekster til oversættelse, omfatter alt fra afhandlinger, manualer, patenter, data/IT, produktbrochurer, software, energi, miljø, websteder og til applikationer.

Fortrolighed – en selvfølge

Håndtering af meget følsomme oplysninger og omhyggelighed med at opretholde komplet fortrolighed for vores kunders dokumenter er en vigtig del af vores arbejdsproces og vores etiske rettesnor. For bestillinger, der kræver det, er vi altid klar til at underskrive en NDA – en fortrolighedserklæring.

Kvalitet i processer og knowhow

Valget af det rigtige oversættelsesbureau til tekniske oversættelser er, naturligvis, afgørende for at opnå et godt resultat. Vi sikrer den høje kvalitet af vores tekniske specialistoversættelser til og fra japansk via vores meget selektive metode til udvælgelse af vores oversættere på teamet.

Vi mener også, at der er en signifikant forskel i at være certificeret og blot at følge en bestemt standard. Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100, den nye globale standard for oversættelsesbureauer fra og med 2015.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du til enhver tid kontakte os døgnet rundt på email.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter samt andre fagområder direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>