Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske specialistoversættelser på kinesisk

Vores tekniske oversættelser på kinesisk leveres af erfarne kinesiske specialistoversættere online 24 timer i døgnet

Som oversættelsesbureau for tekniske tekster foretager vi oversættelser af tekniske tekster på en lang række fagområder. Det omfatter alt fra afhandlinger, vejledninger, patenter, data/IT, produktbrochurer, software, energi, miljø, websteder og til applikationer. 

Tekniske specialistoversættelser af høj kvalitet til og fra kinesisk direkte online

The Native Translator har specialiseret sig i at levere hurtige tekniske oversættelser af høj kvalitet til og fra kinesisk. Takket være vores oversættere, der er placeret rundt om i verden, kan vi hjælpe dig med oversættelser, netop når behovet er der. For meget store projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Fortrolig håndtering – en selvfølge fra starten.

Håndtering af meget følsomme oplysninger og omhyggelighed med at opretholde komplet fortrolighed for vores kunders dokumenter er en vigtig del af vores arbejdsproces og fundamentet for vores forretningsetik. For bestillinger, der kræver det, eller hvis du som kunde ønsker det, er vi altid klar til at underskrive en NDA – en fortrolighedserklæring.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>