Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske koreanske specialistoversættelser

Vores tekniske koreanske oversættelser leveres af erfarne koreanske specialistoversættere online 24/7

 

Teknisk oversættelse er et område i konstant udvikling, hvor det anvendte sprog skal holde trit med teknikken. Som oversættelsesbureau for tekniske tekster håndterer vi oversættelser, der repræsenterer mange forskellige typer. Dette omfatter alt fra afhandlinger, manualer, patenter, specifikationer, software, energi, miljø, websteder og til applikationer. 

Tekniske specialistoversættelser af høj kvalitet til og fra koreansk direkte online

 

Teknologi er et overvældende bredt område med mange forskellige brancher, og hvor udviklingen sker med utrolig høj fart. Vi sikrer en høj kvalitet af vores tekniske specialoversættelser via den måde, vi udvælger vores oversættere på. Vores tekniske oversættere skal kontinuerligt udvikle deres kendskab til aktuel terminologi, specifikke brancheudtryk og deres egne generelle sprogfærdigheder for at sikre den høje kvalitet af dine tekniske koreanske tekster.

Som et online-oversættelsesbureau har vi, The Native Translator, specialiseret os i at levere hurtige tekniske oversættelser af høj kvalitet til og fra koreansk. Da vores oversættere er placeret over hele verden, kan vi hjælpe dig med din oversættelse på nøjagtigt det tidspunkt, du har brug for den. For meget omfattende projekter anbefaler vi, du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Streng fortrolighed som en selvfølge

 

En vigtig del af arbejdsprocessen som teknisk oversættelsesbureau er at håndtere følsomme oplysninger omhyggeligt og at sikre fuld fortrolighed. Oversættere samt projektledere er bundet af en etisk beskyttelse af personlige oplysninger, selv hvis du som kunde ikke specifikt forlanger en fortrolighedserklæring (NDA) ved afgivelse af din bestilling.

ISO 17100-certificeret online-bureau

 

Valget af det rigtige oversættelsesbureau til tekniske oversættelser er afgørende for at opnå det bedste resultat. Vi mener, at der er en markant forskel på blot at følge en bestemt standard og, som tilfældet er for The Native Translator, at være standardiseret i henhold til ISO 17100, den nye standard udviklet i 2015 for oversættelsesbureauer. Certificering i henhold til denne standard bekræfter, at vi som oversættelsesbureau opretholder kvaliteten på ethvert trin fra udvælgelsen af projektledere til vores valg af oversættere samt alle processer relateret til kundens projekter. 

Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på e-mail. 

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter samt andre områder direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>