Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske specialistoversættelser på norsk

Vores norske tekniske oversættelser leveres af erfarne norske specialistoversættere med målsproget som modersmål. De har færdigheder i både bokmål og nynorsk.

Oversættelse af tekniske norske tekster spænder over en lang række fagområder, alle med deres egne specialistudtryk. Vi sikrer en høj kvalitet af vores tekniske specialoversættelser ved omhyggeligt at vurdere og udvælge vores oversættere. Vores betroede oversættere forbedrer kontinuerligt deres kendskab til terminologi, specifikke brancheudtryk og deres generelle sprogfærdigheder, hvilket sikrer den høje kvalitet af dine tekniske tekster.

Som et teknisk oversættelsesbureau oversætter vi alle typer tekster, f.eks. afhandlinger, vejledninger, patenter, data/it, produktbrochurer, software, energi, miljø, websteder og applikationer.

Norske specialoversættelser direkte online

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, der har åbent døgnet rundt. Som et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau for tekniske tekster med døgnåbent har vi specialiseret os i at lavere hurtige tekniske oversættelser af høj kvalitet, herunder norske. Takket være vores oversættere, der er placeret rundt om i verden, kan The Native Translator hjælpe dig med oversættelser, netop når behovet er der. For meget store projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Fortrolig håndtering er en selvfølge fra starten

Vi er i stand til at håndtere følsomme oplysninger og er altid ekstraordinært påpasselige med at opretholde størst mulig fortrolighed. Altid at behandle vores kunders information sikkert og fortroligt er en standardprocedure for os. Hvis du som kunde kræver det, underskriver vi altid gerne en NDA – en Non Disclosure Agreement eller fortrolighedsaftale – for projekter, som måtte kræve dette.

Kvalitet på alle trin

Valget af det rigtige oversættelsesbureau til tekniske oversættelser er, naturligvis, afgørende for at opnå et godt resultat. Vores norske specialistoversættere er universitetsuddannede eller tilsvarende inden for sprog og har stor erfaring med tekniske oversættelser. De arbejder i overensstemmelse med "god oversættelsesskik" defineret af Kammarkollegiet i Sverige. Vi mener, at der er en stor forskel i at være certificeret og at følge en given standard. Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100, den nye standard for oversættelsesbureauer med Austrian Standards som certificeringsorgan.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter af alle typer direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>