Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske oversættelser til og fra polsk

Vores polske tekniske oversættelser foretages af erfarne tekniske specialistoversættere med polsk som modersmål 

The Native Translator er en virksomhed med stor erfaring i at udføre oversættelser fra dansk til polsk. Vi har igennem tiden taget hånd om en bred vifte af forskelligartede opgaver indenfor oversættelse til/fra dansk og polsk – og vi står som erfarent oversættelsesbureau med mange år på bagen også klar til at tage os af lige netop den opgave, der måtte stå for døren hos lige netop jer.

Tekniske oversættelser på polsk online – døgnet rundt

Oversættelse af tekniske polske tekster spænder over en lang række fagområder, alle med deres specifikke terminologi. Den hastige udvikling af specialistudtryk og fremkomsten af nye fagområder holder vores oversættere til ilden. Vores oversættere holder konstant deres kendskab til terminologi og ny teknologi opdateret. Det sikrer en høj kvalitet af dine tekniske oversættelser til og fra polsk.

Vi oversætter alt fra afhandlinger, vejledninger, patenter, data/IT, tekniske specifikationer, software, energi, miljø, websteder og til applikationer.

Som teknisk oversættelsesbureau med døgnåbent kan vi hurtigt påbegynde hasteprojekter uanset tid på døgnet. Dette er muligt, da vores oversættere er placeret over hele verden. Så når dit behov opstår, er vi online og kan levere tekniske oversættelser af høj kvalitet til og fra polsk. For meget omfattende projekter anbefaler vi, du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Kvalitetsgaranti

Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100, den nye standard udarbejdet i 2015 for oversættelsesbureauer.  Det betyder, at vores arbejdsgange involverer kvalitet på alle trin. Vi mener, at der er en stor forskel på blot at erklære at følge en bestemt standard og være certificeret i henhold til ISO 17100.

En gennemarbejdet oversættelse med kvaliteten i fokus bygger på en kombination af flere faktorer: den rette oversætter til den rette sprogkombination til og fra polsk, stor erfaring, kendskab til branchespecifikke specialistudtryk og stor sprogviden. Denne kombination giver dig den bedste kvalitet af dine tekniske tekster på polsk, og det er det, vi stræber efter. Vores oversættere arbejder i henhold til "god oversættelsesskik" defineret af Kammarkollegiet i Sverige – et sæt retningslinjer for certificerede oversættere.

Fortrolig håndtering af oplysninger

Vi er vant til at håndtere følsomme oplysninger, og vi er altid meget påpasselige med at opretholde fuld fortrolighed. Altid at håndtere vores kunders oplysninger sikkert og fortroligt er en selvfølgelig del af vores professionelle etik. Oversættere samt projektledere er bundet af fortrolighedserklæringer (NDA'er), selv hvis du som vores kunde ikke har anmodet om en sådan ved bestilling.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på  e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>