Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske oversættelser til og fra svensk

Vores tekniske oversættelser på svensk leveres af erfarne svenske specialistoversættere online 24/7

Oversættelse af tekniske svenske tekster spænder over en lang række fagområder, alle med specifik terminologi. En terminologi under konstant udvikling og nye fagområder stiller store krav til vores oversætteres specialistviden. Dette, kombineret med det højeste niveau af lingvistisk kompetence, sikrer også den bedste kvalitet af vores tekniske specialistoversættelser. 

Vi oversætter alt fra afhandlinger, manualer, patenter, data/IT, produktbrochurer, software, energi, miljø, websteder og til applikationer.  Vores oversættere har også kendskab til den type svensk, der anvendes i Finland.

Tekniske specialistoversættelser af høj kvalitet til og fra svensk direkte via internettet

Brancher ekspanderer geografisk over hele verden hver eneste dag, og derfor ændrer sproget i disse brancher sig også fra dag til dag. Nye brancher, nye ord og vendinger dukker hele tiden op.  Denne kontinuerlige evolution er en udfordring for vores tekniske svenske specialistoversættere – en udfordring de er klar til at møde! Tekniske oversættere skal hele tiden være med fremme ned hensyn til deres viden om tekniske termer, specifikke brancheudtryk og lingvistisk kompetence.  Alt dette sikrer den højeste kvalitet af dine tekniske svenske oversættelser.

For meget omfattende projekter anbefaler vi, du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Fortrolig håndtering af oplysninger er en selvfølge

Oversættere samt projektledere er bundet af etikken bag beskyttelse af personlige oplysninger, selv hvis du som kunde ikke anmodede om en fortrolighedserklæring (NDA) ved afgivelse af din bestilling. Altid at håndtere vores kunders oplysninger sikkert og helt fortroligt er en selvfølgelig del af vores professionelle etik.

Kvalitet på alle trin

Vi mener også, at der er en signifikant forskel i at være certificeret og at følge en bestemt, aktuel ISO-standard. Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100, den nye internationale standard for oversættelsesbureauer.  ISO 17100 har kun været tilgængelig siden april 2015, og vi er stolte af at være en af de første modtagere af denne anerkendelse. Det betyder, at vores arbejdsproces afspejler den højeste kvalitet på alle trin. The Austrian Standards Institute er certificeringsorgan og den organisation, der definerede den nu redundante EN15038.  Denne ældre standard var forløberen for den aktuelle ISO 17100.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt via e-mail.

Vi ser frem til at give dig et tilbud. Bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>