Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske specialistoversættelser på thai

Vores tekniske oversættelser på thai leveres af erfarne thai specialistoversættere online 24/7

The Native Translator er en del af The Translator Group, et af Europas førende tekniske oversættelsesbureauer. Vi er desuden certificeret i henhold til ISO 17100, den nye globale standard for oversættelsesbureauer fra og med 2015.

Da vores oversættere er placeret rundt omkring på kloden, kan vi hurtigt levere tekniske oversættelser på thai af høj kvalitet, når behovet opstår. For meget omfattende projekter anbefaler vi, at du kontakter vores erhvervstjeneste The Business Translator.

Tekniske specialistoversættelser af høj kvalitet til og fra thai direkte online

Teknologi er et utroligt bredt aktivitetsområde med mange forskelligartede brancher, hvor udviklingen i terminologi sker meget hurtigt. Vi sikrer en høj kvalitet af vores tekniske specialoversættelser via den måde, vi udvælger vores oversættere på. Vores tekniske oversættere skal kontinuerligt udvikle deres kendskab til terminologi, specifikke brancheudtryk og deres egne sprogfærdigheder for at sikre den høje kvalitet af dine tekniske tekster på thai.

Tekniske områder, hvor vi håndterer oversættelser, omfatter alt fra artikler, manualer, patenter, data/IT, tekniske specifikationer, software, energi, miljø, websteder og til applikationer.

Fortrolighed – en selvfølge

Håndtering af meget følsomme oplysninger og omhyggelighed med at opretholde komplet fortrolighed for vores kunders dokumenter er en af de vigtigste dele af vores arbejdsproces.    Det er vores konstante retningslinjer.  For bestillinger, der kræver det, er vi altid parat til at underskrive en NDA – en fortrolighedserklæring.

Kvalitet i vores processer og ekspertise

Valget af det rigtige oversættelsesbureau til tekniske oversættelser er uden tvivl kritisk for at opnå de bedste resultater. Vi sikrer den højeste kvalitet af vores tekniske specialistoversættelser til og fra japansk via vores meget selektive metode til udvælgelse af vores oversættere.

Vi mener også, at der er en afgørende forskel i at være certificeret og at følge en bestemt standard. Hele vores organisation er certificeret i henhold til ISO 17100, den nye globale standard for oversættelsesbureauer fra og med 2015.

Er du interesseret i flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få et tilbud her, og bestil din oversættelse direkte online.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af ikke blot tekniske tekster og dokumenter, men også andre fagområder direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>