Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionelle tekniske specialistoversættelser til og fra italiensk

Tekniske specialistoversættelser udført døgnet rundt til og fra italiensk

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau med døgnåbent. Uanset tid på døgnet kan vi hurtigt påbegynde hasteprojekter takket være vores tekniske specialistoversættere, der er placeret rundt om på kloden.

Tekniske oversættelser kræver lingvistisk viden og viden om branchespecifik terminologi

For tekniske specialistoversættelser på italiensk kræver vi, at vores oversættere har mange års erfaring med og omfattende kendskab til branchespecifik teknisk terminologi. De har desuden stor ekspertviden om, hvordan sproget fungerer inden for det specifikke fagområde. Denne kombination sikrer den høje kvalitet af vores italienske specialistoversættelser.

Vi oversætter alle typer tekniske dokumenter til og fra italiensk, f.eks. afhandlinger, vejledninger, patenter, data/it-produktbrochurer, software, tekster inden for fagområderne energi og miljø, websteder og applikationer.

Kvalitet, du kan stole på

Mange tekniske oversættelsesbureauer erklærer, at de følger en bestemt standard, som f.eks. EN15038.  Men EN15038 er en forældet standard.  Pålidelige oversættelsesbureauer, hvor The Native Translator udgør branchens rollemodel, følger ISO 17100. Valget af det rigtige oversættelsesbureau til tekniske oversættelser er uden tvivl afgørende for at opnå det optimale resultat. Vi mener også, at der er en afgørende forskel i at være certificeret og at følge en bestemt standard. The Native Translator, som er en del af The Translator Group, er certificeret i henhold til ISO 17100.   Vores arbejde revideres regelmæssigt af Austrian Standards Institute, som er certificerende myndighed, hvorved du som kunde trygt kan overlade din opgave til os.

Fortrolig håndtering af dine dokumenter

Vi er vant til at håndtere følsomme oplysninger, og vi er altid påpasselige med at opretholde fuld fortrolighed. At altid behandle vores kunders oplysninger sikkert og fortroligt er en selvfølge i vores arbejde, og vi underskriver gerne fortrolighedserklæringer (NDA'er) for opgaver, der kræver dette.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>