Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske specialistoversættelser til og fra russisk

ISO17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau tilgængeligt online, som leverer tekniske oversættelser til og fra russisk. Vores oversættelser foretages af erfarne specialistoversættere, og vi holder åbent døgnet rundt.

Som oversættelsesbureau for tekniske tekster håndterer The Native Translator en lang række forskellige fagområder. Spændvidden af vores tekniske oversættelser til og fra russisk omfatter alt fra artikler, vejledninger, patenter, data/IT, tekniske specifikationer, software, energi, miljø, websteder og til applikationer.

The Native Translator er et certificeret teknisk oversættelsesbureau, som leverer tekniske oversættelser af høj kvalitet til en lang række kunder, fra store multinationale virksomheder til små familieejede firmaer. Erfarne tekniske oversættere med specialistkompetence om en lang række brancher leverer korrekte russiske tekniske oversættelser til dig som kunde.

Kvalitetsgaranti på alle trin

En gennemarbejdet oversættelse med kvaliteten af dine tekniske oversættelser i fokus bygger på en kombination af flere faktorer: den rette oversætter til den rette sprogkombination til og fra russisk, stor erfaring, kendskab til branchespecifikke specialistudtryk og stor sprogviden. Denne kombination sikrer dig den højeste kvalitet af dine tekniske russiske tekster, og det er det mål, vi stræber efter.

Hele organisationen er certificeret i henhold til ISO 17100, den nye standard for oversættelsesbureauer fra og med 2015. Vores arbejde gennemgås regelmæssigt af Austrian Standard Institute, som er certificeringsorgan. Det sikrer dig kvalitet i alle vores procedurer.

Håndtering af dine fortrolige oplysninger

Oversættere samt projektledere er bundet af fortrolighedserklæringer (NDA'er), selv hvis du som vores kunde ikke specifikt har anmodet om en sådan ved bestilling. Vi er vant til at håndtere meget fortrolige oplysninger. Altid at håndtere vores kunders oplysninger sikkert og med fuld diskretion er en selvfølgelig del af vores professionelle etik.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Du kan få dit tilbud på under 1 minut og bestille din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af bl.a. tekniske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>