The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelser til og fra tysk til hotel- og turismeindustrien

Vi har specialiseret os i tyske oversættelser og tilpasning af websteder, marketingtekster og dokumenter til hotel- og turismeindustrien 

The Translator Group har leveret tyske oversættelser og tilpasninger til den europæiske hotel- og turismeindustri siden 2005.  Mange af vores kunder leverer hotel- og turismetjenester til Centraleuropas og Skandinaviens mest populære turistmål. Med mere end 5000 spcialistoversættere og tekstforfattere på vores team over hele verden er vi et af de førende oversættelsesbureauer på dette område. Hotelkæder som f.eks. Hyatt, Hilton og mange andre bruger regelmæssigt vores tjenester.

Uanset om det gælder brochurer, en portal til onlinebooking, hvor systemtekster skal oversættes til tysk, eller hotellets hjemmeside, er vi din løsning. Vi har erfaringen, kompetencen og ressourcerne til at håndtere projekter som disse og kan levere tyske oversættelse af marketingtekster direkte online.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Få dit tilbud i dag, og bestil din oversættelse her direkte online « Opens internal link in current windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i tyske oversættelser til hotel- og turismeindustrien.  Vi leverer marketingoversættelser af høj kvalitet direkte over internettet.