Finnisch Übersetzung

Professionel oversættelse til og fra finsk inden for jura, finans, medicin og teknik ISO 17100

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Kvalitetssikret fagoversættelse og bekræftet oversættelse mellem finsk og mere end 30 andre sprog.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetscertificeret oversættelsesbureau og specialister i oversættelse til og fra finsk. Vi har siden 2005 arbejdet med kvalificeret oversættelse, fagoversættelse og bekræftet oversættelse inden for jura, finans, medicin og teknik fra dansk til finsk og finsk til dansk, men også mellem finske og mere end 30 andre sprog.

Du kan bestille en bekræftet oversættelse eller en kvalificeret fagoversættelse til og fra finsk direkte online, og du får et gratis tilbud på under 1 minut. 

Vi oversætter de fleste typer dokumenter og tekster til og fra finsk

Vi oversætter principielt alle typer dokumenter og tekster til og fra finsk. Vi kan hjælpe dig med en fagoversættelse eller bekræftet oversættelse af juridiske tekster, som f.eks. kontrakter og aftaler, retsprotokoller, attester, domme, registreringsbeviser, kørekort, vielsesattester, medicinske tekster, medicinske studier, patientjournaler, pressemeddelelser, tekniske manualer, webtekster m.m. fra f.eks. dansk til finsk eller finsk til dansk.

Fagoversættelse af tekster og dokumenter til og fra finsk

Uanset om du har behov for at oversætte en juridisk tekst, en teknisk manual eller en patientjournal fra dansk til finsk eller finsk til dansk, har vi tilgængelige oversættere med den rette kompetence og fagkundskab inden for det respektive område. Vi oversætter tekster og dokumenter mellem finsk og over 30 andre sprog.

Bekræftet oversættelse til og fra finsk

Vi foretager bekræftet oversættelse af tekster og dokumenter fra dansk til finsk og finsk til dansk, men også mellem finsk og over 30 andre sprog. Vi kan hjælpe dig med en bekræftet oversættelse af forretningsplaner, finansielle rapporter, kontrakter og aftaler, domme, attester m.m. til og fra finsk.

Vi bestræber os på altid at anvende oversættere, som er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes, så du som kunde aldrig får problemer med at få oversættelsen accepteret, dvs. hvis du anmoder om en bekræftet oversættelse fra dansk til finsk, og denne skal anvendes i Finland, vil den blive foretaget af en af vores oversættere, som er autoriseret i Finland.

Kvalitetssikret dokumentoversættelse til og fra finsk

The Native Translator har siden 2011 været et certificeret oversættelsesbureau og har fra 2015 haft en ISO 17100-certificering, der afløses EN-15038, som var forgængeren og den første branchespecifikke certificering for oversættelsesbureauer. ISO 17100 adskiller sig fra ISO 9000, idet den ikke blot håndterer den rent administrative proces, men lægger størst vægt på at kvalitetssikre selve oversættelsesprocessen. Som ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau gennemgår vi en audit hver 24. måned for at sikre, at vi fortsat lever op til kravene i certificeringen.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer meget ofte strengt fortrolige oplysninger og håndterer naturligvis alle opgaver yderst fortroligt.

Hvor meget koster det at oversætte en tekst eller et dokument til eller fra finsk?

Upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal, så får du direkte, på under 1 minut, både pris og forventet leveringstid for en finsk oversættelse. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-post, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra finsk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>