Griechisch Übersetzung

Bekræftet græsk oversættelse og fagoversættelse inden for jura, finans, medicin og teknik

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversættelse fra dansk til græsk og græsk til dansk, men også mellem dansk og over 30 andre sprog. Du kan bestille en kvalitetssikret græsk oversættelse direkte online.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetscertificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i bekræftet oversættelse og fagoversættelse bl.a. fra dansk til græsk og fra græsk til dansk. Vi er fokuseret på kvalitet og lever op til høje kvalitetskrav, og vi kan garantere, at vores græske oversættelser er af meget høj kvalitet. Vores oversættere er universitetsuddannede med lang erfaring som professionelle oversættere, og alle oversætter udelukkende til deres modersmål.

Vi oversætter de fleste typer dokumenter og tekster til og fra græsk

Vi oversætter principielt alle typer dokumenter og tekster fra dansk til græsk og fra græsk til dansk, men også til over 30 andre sprog, som f.eks. engelsk, fransk, italiensk, tysk, russisk, spansk m.m. Vi kan hjælpe dig med både en kvalificeret fagoversættelse og en bekræftet oversættelse til eller fra græsk. Vi oversætter juridiske tekster, som f.eks. kontrakter og aftaler, retsprotokoller, attester, registreringsbeviser, kørekort, medicinske tekster, medicinske studier, patientjournaler, pressemeddelelser, tekniske manualer, webtekster m.m. 

Autoriseret, bekræftet oversættelse af dokumenter til og fra græsk

Vi foretager oversættelse af dokumenter fra dansk til græsk og græsk til dansk, men også til og fra 30 andre sprog, og du kan bestille din oversættelse direkte online. Vi oversætter bl.a. forretningsplaner, finansielle rapporter, kontrakter og aftaler, attester, domme, dåbsattester, kontoudtog m.m. Vi anvender så vidt muligt oversættere, der er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. En oversættelse til græsk foretages altid af oversættere autoriserede i Grækenland. Årsagen til dette er, at du som kunde aldrig skal have problemer med at få din oversættelse accepteret. En bekræftet oversættelse til græsk foretaget af os bliver altid notariseret i Grækenland og accepteres derfor både af græske myndigheder, banker, skoler og universiteter m.m.

Fagoversættelse af tekster og dokumenter til og fra græsk

Med fagoversættelse mener vi oversættelse, som kræver specialistkompetence af oversætteren, f.eks. ved oversættelse af en patientjournal, hvor oversætteren skal have medicinsk kompetence. Det samme gælder oversættelse af juridiske dokumenter, hvor der stilles meget høje krav til en oversætters evne til ikke blot at overføre en tekst til et andet sprog, men også til grundliggende at forstår den juridiske proces, de kulturelle forskelle og terminologien. Den juridiske oversætters rolle betyder, at han/hun skal gøre dokumenterne tilgængelige for et publikum i et andet juridisk system, hvilket stiller høje krav til oversætterens forståelse af de juridiske systemer i landene, hvis sprog der oversættes til eller fra.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Hvad koster en græsk oversættelse?

Upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal , så får du direkte, og på under 1 minut, både pris og forventet leveringstid for en oversættelse til eller fra græsk. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra græsk direkte via internettet

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>