Professionel kinesisk oversættelse ISO 17100

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Vi foretager bekræftet oversættelse og kvalificeret fagoversættelse inden for jura, økonomi, medicin og teknik til og fra kinesisk.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret globalt oversættelsesbureau specialiseret i kvalificeret oversættelse til og fra kinesisk. Vi foretager bekræftet oversættelse og specialiseret fagoversættelse inden for jura, finans, teknik og medicin mellem kinesisk og dansk, men også til og fra samtlige andre større sprog. Som certificeret oversættelsesbureau anvender vi udelukkende professionelle universitetsuddannede oversættere med fagkompetence inden for det område, de oversætter, og uanset om du bestiller en oversættelse fra dansk til kinesisk eller fra kinesisk til dansk, vil den blive foretaget af en oversætter med målsproget som modersmål. Udover dansk oversætter vi mellem kinesisk og over 25 andre sprog, bl.a. engelsk, fransk, spansk, tysk m.m.

Bekræftet oversættelse til og fra kinesisk

Vi foretager bekræftet oversættelse mellem dansk og kinesisk og fra kinesisk til dansk af juridiske og finansielle dokumenter. Kontrakter og aftaler, registreringsdokumenter og finansielle dokumenter skal normalt oversættes som en bekræftet oversættelse. Til den type oversættelser anvender vi oversættere, som er bekræftede i modtagerlandet.

Fagoversættelse inden for teknik, medicin m.m. til kinesisk.

Vi foretager kvalificeret fagoversættelse inden for teknik, medicin og markedsføring. Manualer, instruktionsbøger, patenter, artikler og afhandlinger eller oversættelse af en hjemmeside til kinesisk. Uanset typen af tekst har vi oversættere med de rette kvalifikationer.

Modersmålsprincippet er et kvalitetskrav

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene og et kvalitetskrav, når det gælder professionel oversættelse. Princippet bygger på, at en oversætter skal oversætte til sit modersmål. En oversætter med kinesisk som modersmål oversætter til kinesisk, en oversætter med engelsk som modersmål oversætter til engelsk osv. For at anses for at have et sprog som modersmål skal man være opvokset og have gennemført sin uddannelse i et land, hvor sproget er et officielt sprog.

Kvalitetssikret oversættelse i henhold til ISO 17100

Vi er kvalitetscertificerede siden 2011 og fra 2015 i henhold til den nye ISO-standard, ISO 17100. At være ISO-certificeret betyder, at vi har afholdt omkostninger og udført det store arbejde med at dokumentere og kvalitetssikre alle vores procedurer – alt fra krav til rekruttering af oversættere til kvalitetssikring af hver individuel oversættelse, vi foretager. Som eksempel kan vi nævne, at vi udelukkende anvender universitetsuddannede professionelle fuldtidsoversættere med speciale inden for det emneområde, de oversætter. Samtlige oversættelser korrekturlæses af en anden oversætter med samme kvalifikationer som den oversætter, der har foretaget oversættelsen. At vi lever op til kriterierne i vores certificering kontrolleres løbende af den organisation, der certificerede os. At vi er et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau betyder også, at vi giver kvalitetsgaranti for de oversættelser, vi foretager. Her kan du få mere at vide om, hvad en ISO 17100-certificering betyder.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer meget ofte strengt fortrolige oplysninger og håndterer naturligvis alle opgaver yderst fortroligt.

Hvad koster en oversættelse?

Upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal, så får du direkte, på under 1 minut, både pris og forventet leveringstid for en kinesisk oversættelse. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay. Husk, når du bestiller en oversættelse til eller fra kinesisk, altid at angive, hvordan navne skal transskriberes, hvis de tidligere har været oversat.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail  – vi forsøger at svare inden for 30 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra kinesisk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>