Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Medicinsk oversættelse skal foretages af oversættere med medicinsk fagkompetence

ISO 17100-certificeret medicinsk oversættelsesbureau

Når du har behov for at oversætte dokumenter og tekster inden for life science, lægemidler, medicoteknik og pleje og omsorg, har du brug for en oversætter, der har målsproget som modersmål, og som kender dit fagområde. Hos The Native Translator foretages dine oversættelser af medicinske oversættere, som kender den medicinske terminologi inden for netop dit fagområde. Som kunde hos os får du desuden altid hjælp af samme team af medicinske oversættere hver gang for at sikre, at du altid får en tekst med samme "tone".

Medicinsk oversættelse handler om terminologi

Hver oversættelsesopgave begynder derfor med, at vi opretter en kundespecifik terminologidatabase. Vi anvender oversætningshukommelser og terminologidatabaser for at sikre, at vi bruger samme terminologi gennem hele teksten, og at samme terminologi også anvendes, næste gang du har en oversættelsesopgave til os. Vi oversætter forskningsrapporter, publikationer inden for medicin og folkesundhed, instruktioner, manualer og uddannelsesmateriale, produktdatablade, protokoller og patientjournaler samt markedsføringsmateriale, som f.eks. webtekster og brochurer. Har du behov for hjælp med layout, og er dit materiale udarbejdet i Adobe InDesign, kan vi også håndtere det i vores DTP-afdeling.

Kvalitetssikret medicinsk oversættelse

Vi giver kvalitetsgaranti på vores oversættelser. Dvs., at hvis du mod forventning finder ting, der er oversat forkert, eller du ønsker det formuleret på en anden måde, så kigger vi på oversættelsen igen. De oversættere, vi bruger, er professionelle medicinske fagoversætere med meget stor viden inden for det område, de oversætter. Procedurerne i vores ISO 17100-certificering er også en meget vigtigt del af den kvalitetssikring af oversættelsen, som vi foretager.

Vores sprog

Vi foretager medicinsk oversættelse i over 600 sprogkombinationer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan sandsynligvis opfylde hele dit behov for kvalificeret medicinsk oversættelse. Her er nogle af de sprog, som vi foretager medicinsk oversættelse til og fra: arabisk, bulgarsk, dansk, finsk, fransk, hindi, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, spansk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk m.fl.

Hvem er The Native Translator?

Vi er et kvalitetscertificeret globalt oversættelsesbureau med hovedkontor i Schweiz og med speciale i kvalificeret oversættelse inden for medicin, teknik, finans og jura. Bureauet blev etableret i 2005 og er i dag et globalt bureau med ca. 5500 oversættere, heraf 25 i Danmark. I 2011 blev det muligt at kvalitetscertificere oversættelsesbureauer, og vi var det syvende bureau i Europa, der modtog dette  certifikat. Vi er ISO 17100-certificeret med certifikat 20111007. Du kan læse mere om vores certificeringer under fanen Certificeret oversættelsesbureau.

Fortrolighed

Vi garanterer streng fortrolighed vedrørende alle oplysninger, der oplyses til os i forbindelse med opgaver. Hele vores personale, såvel projektledere og oversættere som administrativt personale, er bundet af strenge fortrolighedsaftaler.

Hvor meget koster en medicinsk oversættelse?

Her får du et direkte svar på spørgsmålet. Upload dit dokument i vores portal, så får du både pris og leveringstid på mindre end et minut. Repræsenterer du en virksomhed med en stor opgave, foreslår vi, at du i stedet kontakter os via e-mail.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt os på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter døgnet rundt.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetscertificeret oversættelsesbureau, som bl.a. fokuserer på oversættelser indenfor medicin og life science.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>