Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversættelse til og fra engelsk. Vi kvalitetssikrer alle oversættelser og foretager revision og terminologikontrol af hver eneste foretaget oversættelse til og fra engelsk i henhold til ISO 17100.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, certifikatnr.: 2011007. Vi blev kvalitetscertificeret som det syvende oversættelsesbureau i Europa, og det allerede i 2011.

Alle, der arbejder med kvalitetssikring, ved, at kvalitet ikke er noget der opnås ved held. Kvalitet er resultatet af en beslutning, en gennemført strategi med regelmæssig opfølgning og et klart defineret mål. Vi modtog vores certificering allerede i 2011, hvor den var ny og hed EN-15038, men blev til en ISO-certificering i 2015.

Når du bestiller en oversættelse til eller fra engelsk hos The Native Translator, vil vi både leve op til vores egne høje krav og naturligvis kravene i certificeringen. Oversættelsen vil blive foretaget af en universitetsuddannet oversætter med målsproget som modersmål. Han/hun vil desuden have kompetence inden for netop dit emneområde og forstår dermed teksten og kender terminologien. Ganske enkelt fordi: Det man ikke forstår, kan man ikke oversætte.

Vi foretager kvalitetssikret oversættelse til og fra engelsk inden for:

 • økonomi og finans
 • jura og samfundsvidenskabelige tekster
 • medicin, inklusive veterinærmedicin og farmakologi
 • teknik, teknologi inklusive medico-teknologi
 • markedsføring, turisme og webmateriale

Bekræftet oversættelse til og fra engelsk

Uanset om du bestiller en bekræftet oversættelse til eller fra engelsk, bestræber vi os på at foretage denne i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Derfor er det vigtigt, at du angiver, i hvilket land oversættelsen skal bruges. Hvis vi skal foretage en bekræftet oversættelse til engelsk, forsøger vi at foretage denne i Australien, Canada, England, New Zealand eller USA afhængigt af, hvor den skal bruges. 

Vi oversætter mellem dansk og engelsk, men også 100 andre sprog

Du kan bestille en kvalitetssikret oversættelse mellem engelsk og følgende sprog direkte online: Arabisk, bulgarsk, dansk, finsk, fransk, græsk, hindi, italiensk, kinesisk, koreansk, japansk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, spansk, svensk, tyrkisk, tysk og ungarsk. For øvrige sprog vil vi bede dig om at kontakte os på e-mail

Kvalitetssikret oversættelse til og fra engelsk hos The Native Translator

Vi leverer en professionel engelske oversættelser af højeste kvalitet, hvor sprogbrug og terminologi er korrekt. Vi bestræber os på så vidt muligt at bibeholde samme layout som i originaldokumentet, og her skal vi bruge din hjælp. Hvis du leverer en god indscannet kopi af dokumentet/-erne, du ønsker oversat, er det nemmere og hurtigere for os at genskabe et layout til oversættelsen.

Vi vil anvende oversættere, som er professionelle, universitetsuddannede oversættere med målsproget som modersmål. De er desuden specialiserede inden for for netop dit emneområde, forstår teksten og kender terminologien, så uanset om du bestiller en medicinsk oversættelse, en kvalificeret teknisk eller juridisk oversættelse, oversættes dit dokument af en oversætter med den rette kompetence.

At være et ISO-certificeret oversættelsesbureau forpligter

The Native Translator, som er en del af The Translator Group, er som nævnt ovenfor et oversættelsesbureau, der er kvalitetscertificeret i henhold til ISO 17100. Vi tager vores kvalitetsarbejde alvorligt og efterlever desuden kravene i ISO 14001- og 27001-certificeringerne, som regulerer miljøledelse og datasikkerhed.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi oversætter meget ofte meget fortrolige oplysninger og håndterer naturligvis alle oversættelsesopgaver under meget strenge fortrolighedskrav samt følger kravene i GDPR og ISO 27001.

Har du behov for flere oplysninger, eller vil du bestille en engelsk oversættelse?

Upload dit dokument her, så får du et tilbud med både pris og forventet leveringstid på en bekræftet oversættelse eller en kvalificeret fagoversættelse til eller fra engelsk direkte online. Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os på e-mail døgnet rundt.

The Native Translator er et globalt oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra engelsk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>