Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Teknisk oversættelse skal foretages af oversættere med tekniske fagkompetencer

ISO 17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau.

Når du har behov for at oversætte tekniske dokumenter, som f.eks. manualer, brugsanvisninger, produktblade osv., har du brug for en oversætter, der har målsproget som modersmål, og som kender dit fagområde. Hos The Native Translator får du altid hjælp af tekniske oversættere med dansk som modersmål, som kender terminologien i din branche. Som kunde hos os får du desuden altid hjælp af samme team af oversættere hver gang for at sikre, at du altid får en tekst med samme "tone".

Teknisk oversættelse er 70 % terminologi

Hver oversættelsesopgave begynder altid med, at vi opretter en kundespecifik terminologidatabase, uanset om det gælder en juridisk eller en teknisk oversættelse. Når det drejer sig om teknisk oversættelse, er dette arbejde vigtigere end i andre sammenhænge, da der ved tekniske oversættelser meget hyppigere anvendes en kundespecifik terminologi sammenlignet med f.eks. juridiske eller medicinske oversættelser. Vi anvender oversætningshukommelser og terminologidatabaser for at sikre, at vi bruger samme terminologi gennem hele teksten, og at den også anvendes, næste gang du har en oversættelsesopgave til os.

Kvalitetssikret teknisk oversættelse

Vi giver kvalitetsgaranti på vores oversættelser. Dvs., at hvis du mod forventning finder ting, der er oversat forkert, eller du ønsker det formuleret på en anden måde, så kigger vi på oversættelsen igen. De oversættere, vi bruger, er professionelle tekniske fagoversætere med meget stor viden inden for det område, de oversætter. Procedurerne i vores ISO 17100-certificering er også en del af den kvalitetssikring af oversættelsen, som vi foretager.

Vores sprog

Vi foretager teknisk oversættelse til dansk fra nedenstående sprog, men også i mere end 600 andre sprogkombinationer. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan sandsynligvis opfylde hele dit behov for kvalificeret teknisk oversættelse.

Arabisk, bulgarsk, finsk, fransk, hindi, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, spansk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk m.fl.

Hvem er The Native Translator?

Vi er et kvalitetscertificeret globalt oversættelsesbureau med hovedkontor i Schweiz og med speciale i kvalificeret oversættelse inden for teknik, jura, finans og medicin. Bureauet blev etableret i 2005 og er i dag et globalt bureau med ca. 5500 oversættere, heraf 25 i Danmark. I 2011 blev det muligt at kvalitetscertificere oversættelsesbureauer, og vi var det syvende bureau i Europa, der modtog dette  certifikat. Vi er ISO 17100-certificeret med certifikat 20111007. Du kan læse mere om vores certificeringer under fanen Certificeret oversættelsesbureau.

Hvor meget koster en teknisk oversættelse til dansk?

Her får du et direkte svar på spørgsmålet. Upload dit dokument i vores portal, så får du både pris og leveringstid på mindre end et minut. Er du en virksomhed med en stor opgave, foreslår vi, at du i stedet kontakter os via e-mail.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt os på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter døgnet rundt.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetscertificeret teknisk oversættelsesbureau, som bl.a. fokuserer på oversættelser inden for teknik.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>