Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse til den danske turistbranche

Søger I en oversætter til professionel oversættelse? The Native Translator tilbyder oversættelse inden for turisme til markedsføringsbrug. Vi tilbyder oversættelse på mere end 100 sprog. 

I ingen anden branche er oversættelsesprocessen vel næppe mere vigtig end i forbindelse med turisme. Turisme har at gøre med en af de mest basale egenskaber ved oversættelse: tværkulturel kommunikation. For hvordan kan en turist kommunikere med og forstå menneskene, tegnene, informationen, produkterne og tjenesterne i og om andre lande, hvis de ikke forstår sproget?

Vi oversætter brochurer, turismemateriale, heriblandt bøger, blade, turistguider, instruktionsvejledninger, tjeneste- og produktbeskrivelser, tur- og ferieguider og internetsider; vi kan sågar holde dit Content Management System (CMS) opdateret.

Hvis du vil have nøjagtige oversættelser, som giver dig et markedsføringsforspring, så skal du få udført dine oversættelser om turisme fra The Native Translator. Vi har høje kvalitetskrav og bruger skrappe oversættelsesmetoder for at sikre, at du ikke mister information.

Vores indfødte ekspertoversættere inden for turisme udfører projekter på mere end 100 sprog, så de effektivt giver dig de redskaber, du har brug for til markedsføring til en bred, international kundekreds. Vi er fuldstændig sikre på, at vi kan levere den form for oversættelse, som du har ledt efter: hurtig service, levering til tiden og et produkt af høj kvalitet.

ISO 17100-certifieret oversættelsesbureau din kvalitetsgaranti

At være et ISO-certificeret oversættelsesbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27001 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at vores betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Ønsker du et tilbud på en oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et globalt oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>