Oversættelse til den danske Turistbranche

Oversættelse til den danske turistbranche

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Søger I en oversætter til professionel oversættelse? The Native Translator tilbyder oversættelse inden for turisme til markedsføringsbrug. Vi tilbyder oversættelse på mere end 100 sprog. 

I ingen anden branche er oversættelsesprocessen vel næppe mere vigtig end i forbindelse med turisme. Turisme har at gøre med en af de mest basale egenskaber ved oversættelse: tværkulturel kommunikation. For hvordan kan en turist kommunikere med og forstå menneskene, tegnene, informationen, produkterne og tjenesterne i og om andre lande, hvis de ikke forstår sproget?

Vi oversætter brochurer, turismemateriale, heriblandt bøger, blade, turistguider, instruktionsvejledninger, tjeneste- og produktbeskrivelser, tur- og ferieguider og internetsider; vi kan sågar holde dit Content Management System (CMS) opdateret.

Hvis du vil have nøjagtige oversættelser, som giver dig et markedsføringsforspring, så skal du få udført dine oversættelser om turisme fra The Native Translator. Vi har høje kvalitetskrav og bruger skrappe oversættelsesmetoder for at sikre, at du ikke mister information.

Vores indfødte ekspertoversættere inden for turisme udfører projekter på mere end 100 sprog, så de effektivt giver dig de redskaber, du har brug for til markedsføring til en bred, international kundekreds. Vi er fuldstændig sikre på, at vi kan levere den form for oversættelse, som du har ledt efter: hurtig service, levering til tiden og et produkt af høj kvalitet.

ISO 17100-certifieret oversættelsesbureau din kvalitetsgaranti

At være et ISO-certificeret oversættelsesbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27001 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at vores betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Ønsker du et tilbud på en kvalitetssikret oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Med kontorer i tre verdensdele er der en projektleder klar til at hjælpe dig med din oversættelse dag og nat. Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en fagoversættelse eller autoriseret, bekræftet oversættelse. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller vil du hellere blive faktureret?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et globalt oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>