Polnisch Übersetzung

Autoriseret, bekræftet oversættelse og fagoversættelse til og fra polsk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Kvalitetssikret oversættelse til og fra polsk inden for jura, finans, medicin samt teknik

The Native Translator er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau og vi er eksperter i oversættelser til og fra polsk. Hos os får du adgang til et netværk af over 5.5000 erfarne og højt kvalificerede oversættere der leverer skræddersyede og branchespecifikke oversættelser til overkommelige priser for både erhvervskunder og privatkunder.

Her kan du bestille en professionel oversættelse til eller fra polsk. Vi foretager både bekræftet, autoriseret oversættelse og kvalificeret fagoversættelse inden for jura, økonomi, medicin og teknik fra dansk til polsk og polsk til dansk men også mellem polsk og mere end 100 andre sprog.

Vi oversætter de fleste typer dokumenter og tekster til og fra polsk

Vi oversætter principielt alle typer dokumenter og tekster. Vi kan hjælpe dig med en fagoversættelse eller en bekræftet oversættelse af juridiske tekster, som f.eks. kontrakter og aftaler, domme, retsprotokoller, attester, registreringsbeviser, kørekort, vielsesattester, medicinske studier, patientjournaler, pressemeddelelser, tekniske manualer, webtekster m.m. fra dansk til polsk eller polsk til dansk eller en polsk oversættelse i kombination med et af de 100 andre sprog, som vi oversætter til og fra, f.eks. engelsk, tysk, spansk og fransk.

Fagoversættelse til og fra polsk

Oversættelse af en lægejournal, en teknisk rapport eller et aftaleudkast er eksempler på dokumenter, som kræver en oversætter med specialkompetence. Tekster, som indeholder emnespecifik terminologi, uanset om det er inden for højteknologi, jura eller medicin, kan ikke oversættes af hvilken som helst oversætter – det kræver fagkompetence. Når du bestiller en oversættelse fra dansk til polsk eller polsk til dansk, eller nogle af de sprog, vi håndterer, inden for et emneområde, som kræver specialkompetence, vil din oversættelse blive foretaget af en universitetsuddannet specialistoversætter.

Statsautoriseret, bekræftet oversættelse til og fra polsk

Vi foretager bekræftet oversættelse af juridiske, finansielle og medicinske dokumenter og tekster. Hos os kan du direkte online bestille en bekræftet oversættelse fra polsk til dansk og dansk til polsk, men også mellem polsk og 25 andre sprog, blandt dem svensk, engelsk, fransk, italiensk, norsk, rumænsk, svensk, tysk m.fl.

Når du bestiller en bekræftet oversættelse fra dansk til polsk

Bestiller du en bekræftet oversættelse fra dansk til polsk, vil vi foretage denne i Polen. Dvs. en oversætter autoriseret af det polske justitsministerium vil foretage oversættelsen. Årsagen til dette er, at vi vil, at vores oversættere skal bo i det land, hvor sproget tales og naturligvis oversætte til deres modersmål. En oversættelse foretaget af en polsk autoriseret oversætter skal heller ikke apostille-påtegnes for at vise, at oversætteren har den rette kompetence.

Kvalitetssikret oversættelse af dokumenter til og fra polsk ISO 17100

Vi er kvalitetscertificerede i henhold til ISO 17100. Vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af den certificerende myndighed, og dette giver naturligvis dig som kunde en meget stor tryghed. Her kan du få flere oplysninger om, hvad en ISO 17100-certificering betyder. 

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer altid store mængder meget følsomme oplysninger og er naturligvis meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vores servere er naturligvis SSL-krypterede, så dine oplysninger ikke havner i de forkerte hænder.

Hvor meget koster det at oversætte et dokument til eller fra polsk?

Upload dine dokumenter via vores oversættelsesportal, og få derefter på under ét minut svar med både en pris og en forventet leveringstid på på en fagoversættelse eller autoriseret, bekræftet oversættelse til eller fra polsk. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller har du brug for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 15 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra polsk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>