The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ukrainsk akkrediteret oversættelse

Ukrainsk oversættelse notariseret i Ukraine og accepteret af ukrainske myndigheder og domstole.

I Ukraine findes ikke et autorisationssystem, der modsvarer det danske med en offentlig autorisation. I stedet notariseres oversættelser, som f.eks. skal anvendes i offentlige sammenhænge, dvs. for myndigheder og domstole, og i forbindelse med kommercielle kontrakter og aftaler. 

Notariserede oversættelser mellem dansk og ukrainsk

Notarisering betyder, at et anerkendt oversættelsesbureau lader en notar stemple dokumentet og dermed attestere, at oversættelsen er udført af en kompetent oversætter. 

Vi stiller notariserede oversættelser mellem dansk og ukrainsk, ukrainsk og dansk samt mellem ukrainsk og yderligere 30 sprog til rådighed. Til forskel fra en dansk autoriseret oversættelse, som normalt udelukkende foretages på det finansielle og juridiske område, så kan en notariseret oversættelse foretages inden for alle fagområder.

Via The Native Translator kan du dermed få udført en notariseret ukrainsk oversættelse inden for:

  • Finans og økonomi
  • Jura, kontrakter og aftaler, domme mm.
  • Tekniske fagområder
  • Medicinske fagområder

Vi samarbejder med en notar i Kiev, og kan derfor levere notariserede ukrainske oversættelser inden for 1-2 dage – ukrainske oversættelser som accepteres af myndigheder og domstole.

Du er kun et museklik væk fra et gratis tilbud 

Du kan naturligvis også kontakte os på e-mail, hvis du har brug for et hurtigt tilbud. Vi vender tilbage indenfor en time med et gratis og ikke-bindende tilbud. Vi tilbyder et fremragende kvalitet/pris-forhold, der betyder, at du får noget for pengene, uanset om dine dokumenter kræver en almindelig eller en bekræftet oversættelse. Vi har autoriserede oversættere til ukrainsk på stand-by døgnet rundt. Tag os på ordet og bed om vores gratis tilbud nu!

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Anmod om et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online <Opens internal link in current windowvis tilbud>

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet bl.a. til og fra ukrainsk online via internettet.