Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Ukrainsk akkrediteret oversættelse

Ukrainsk oversættelse notariseret i Ukraine og accepteret af ukrainske myndigheder og domstole.

I Ukraine findes ikke et autorisationssystem, der modsvarer det danske med en offentlig autorisation. I stedet notariseres oversættelser, som f.eks. skal anvendes i offentlige sammenhænge, dvs. for myndigheder og domstole, og i forbindelse med kommercielle kontrakter og aftaler. 

Notariserede oversættelser mellem dansk og ukrainsk

Notarisering betyder, at et anerkendt oversættelsesbureau lader en notar stemple dokumentet og dermed attestere, at oversættelsen er udført af en kompetent oversætter. 

Vi stiller notariserede oversættelser mellem dansk og ukrainsk, ukrainsk og dansk samt mellem ukrainsk og yderligere 30 sprog til rådighed. Til forskel fra en dansk autoriseret oversættelse, som normalt udelukkende foretages på det finansielle og juridiske område, så kan en notariseret oversættelse foretages inden for alle fagområder.

Via The Native Translator kan du dermed få udført en notariseret ukrainsk oversættelse inden for:

  • Finans og økonomi
  • Jura, kontrakter og aftaler, domme mm.
  • Tekniske fagområder
  • Medicinske fagområder

Vi samarbejder med en notar i Kiev, og kan derfor levere notariserede ukrainske oversættelser inden for 1-2 dage – ukrainske oversættelser som accepteres af myndigheder og domstole.

ISO 17100-certifieret oversættelsesbureau for ukrainsk oversættelse din kvalitetsgaranti

At være et ISO-certificeret oversættelsesbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27001 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at vores betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Ønsker du et tilbud på en ukrainsk oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en ukrainsk oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet bl.a. til og fra ukrainsk online via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>