Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel dansk engelsk oversætter

Brug et professionelt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau for oversættelse fra dansk til engelsk for et perfekt resultat.

Leder du efter en dansk til engelsk oversætter kan The Native Translator hjælpe dig. Vi har et stort team af oversættere, der oversætter mellem dansk og engelsk, både autoriserede translatører og fagoversættere med ekspertise inden for jura, økonomi, medicin, teknik og software. Vores oversættere er specialiserede og kan hjælpe dig med selv de mest komplicerede oversættelser.

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i dansk engelsk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at oversætteren oversætter til sit modersmål. En indfødt engelsk sprogbruger oversætter til engelsk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog. Alt efter hvilken type engelsk der skal oversættes til, det være sig amerikansk-engelsk, sydafrikansk-engelsk eller måske australsk-engelsk, benytter vi en oversætter, der har den pågældende sprogversion som modersmål.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af vores oversættelser fra dansk til engelsk og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs., der skal læses korrektur på alle oversættelser, og de skal revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer indenfor det relevante emneområde.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og -dokumenter. Vores oversættere til engelsk er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Du kan bestille en oversættelse til engelsk her

Du kan bestille en ekspertoversættelse eller en bekræftet oversættelse af dine dokumenter fra dansk til engelsk direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores Oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail døgnet rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikret oversættelse fra dansk til engelsk direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>