The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversætter dansk engelsk

Brug for oversættelse fra dansk til engelsk? Vi tilbyder professionel dansk-engelsk oversættelse til Danmarks bedste priser.

Din dansk-engelske oversættelse vil altid være i trygge hænder hos os. Som ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau vælger vi vores engelske oversættere med stor omhu. Når det drejer sig om en engelsk oversættelse, har oversætteren altid engelsk som sit modersmål, han eller hun har en sproglig akademisk uddannelse og også ekspertise på det pågældende fagområde. Når du bestiller en oversættelse er det vigtigt, at du ved, hvem målgruppen er, og hvor i verden den bor. Henvender teksten sig til en amerikaner, vil vi gerne vide det, så vi kan oversætte den til den rette sprogversion. Alt efter hvilken type engelsk der skal oversættes til, det være sig amerikansk-engelsk, sydafrikansk-engelsk eller måske australsk-engelsk, benytter vi en oversætter, der har den pågældende sprogversion som modersmål.

Har du behov for en autorisert (bekræftet) oversættelse til engelsk

Inden for det juridiske fagområde skal oversættelsen af fagtekster som f.eks. dokumenter og kontrakter være ganske præcis. I den forbindelse er det helt ubetinget nødvendigt, at oversætteren behersker alle aspekter af den relevante juridiske terminologi samt har et indgående kendskab til diverse lande- og kulturspecifikke spidsfindigheder.

Pris på oversættelse fra dansk til engelsk

Prisen på oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet. Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,00 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret (bekræftet) oversættelse til engelsk koster ca. 1,40 kr/ord.

Leveringstider for oversættelser til engelsk

Da vi ofte har mange oversættelser til engelsk skal du regne med ca. 1-3 dage til for en oversættelse.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til engelsk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser fra dansk til engelsk direkte over internettet.