Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel oversætter dansk engelsk

Vi tilbyder professionel oversættelse fra dansk til engelsk til Danmarks bedste priser.

Din dansk-engelske oversættelse vil altid være i trygge hænder hos os. Som ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau vælger vi vores engelske oversættere med stor omhu. Når det drejer sig om en engelsk oversættelse, har oversætteren altid engelsk som sit modersmål, han eller hun har en sproglig akademisk uddannelse og også ekspertise på det pågældende fagområde. Når du bestiller en oversættelse er det vigtigt, at du ved, hvem målgruppen er, og hvor i verden den bor. Henvender teksten sig til en amerikaner, vil vi gerne vide det, så vi kan oversætte den til den rette sprogversion. Alt efter hvilken type engelsk der skal oversættes til, det være sig amerikansk-engelsk, sydafrikansk-engelsk eller måske australsk-engelsk, benytter vi en oversætter, der har den pågældende sprogversion som modersmål.

Har du behov for en autorisert (bekræftet) oversættelse til engelsk

Inden for det juridiske fagområde skal oversættelsen af fagtekster som f.eks. dokumenter og kontrakter være ganske præcis. I den forbindelse er det helt ubetinget nødvendigt, at oversætteren behersker alle aspekter af den relevante juridiske terminologi samt har et indgående kendskab til diverse lande- og kulturspecifikke spidsfindigheder. En bekræftet oversættelse til engelsk er en oversættelse, der er forsynet med oversætterens underskrift og eventuelt stempel, som certificerer, at oversættelsen er en fuldstændig og nøjagtig gengivelse af udgangsteksten.

Engelsk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Rette pris for dansk-engelsk oversættelse

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer, der er aktive i Danmark i dag. Via en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har målsproget som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og autoriserede oversættere.

Fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Sikker betaling online

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine dokumenter til engelsk direkte online i vores oversættelsesportal.
Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser fra dansk til engelsk direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>