Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel oversættelse fra dansk til tysk

Professionell oversættelse fra dansk til tysk til markedets beste pris online, ISO17100-certificeret oversættelsesbureau.

Hvis du kræver en fuldstændig nøjagtig oversættelse, er du kommet til det rette sted. The Native Translator har et yderst engageret team af tyske oversættere, der har mange års erfaring i oversættelse fra dansk til tysk. Professionelle oversættere, som udelukkende oversætter til sit tyske modersmål. Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse inden for medicin, økonomi, jura eller teknik til tysk.

Statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter til tysk

Vi tilbyder også statsautoriserte oversættelser af officielle dokumenter fra dansk til tysk. Vi kan hurtigt og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter, aftaler etc. Statsautoriseret oversættelse dansk-tysk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med tysk modersmål og med autorisation i Tyskland.

Dansk tysk oversættelse udført af translatører og modersmålsoversættere

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i dansk tysk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at oversætteren oversætter til sit modersmål. En indfødt tysk sprogbruger oversætter til tysk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Få et pristilbud på en oversættelse fra dansk til tysk.

For at vi kan give dig den bedste pris på din oversættelse, har vi etableret samarbejde med de fleste autoriserede translatører i Tyskland. Du er dermed sikret den bedst mulige pris på din specifikke oversættelse ved at bestille hos The Native Translator. Vi er bevidste om prisniveauet, når det gælder tysk oversættelse og vi tilbyder altid en god og konkurrencedygtig pris på både små og store oversættelsesopgaver.

Tysk oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Kontakt

Kontakt os via e-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til tysk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret (bekræftet) oversættelse til tysk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede (bekræftede) oversættelser fra dansk til tysk direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>