The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversættelse fra dansk til engelsk, ISO 17100-certificeret

Hos The Native Translator er vi eksperter i professionel oversættelse fra dansk til engelsk

Uanset hvilket sprog du ønsker at kommunikere på, kan vores verdensomspændende netværk af erfarne oversættere med specialistkompetencer indenfor næsten alle brancher, hjælpe dig. Vi tilbyder alle former for oversættelsesydelser, fra en almindelig engelsk oversættelse til en statsautoriseret, bekræftet oversættelse fra dansk til engelsk, vi har oversættere der kan hjælpe dig! Vi oversætter både til amerikansk, australsk, britisk og canadisk engelsk.

Oversættelser fra dansk til engelsk indenfor økonomi, jura, medicin og teknik

Hvis du har brug for at få oversat et økonomisk dokument, en kontrakt, et patent eller måske en patientjournal fra dansk til engelsk, kræver dette oversættere med særdeles gode faglige kompetencer. Til dette bruger vi engelske fagoversættere, der er specialister på det aktuelle fagområde.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til engelsk

En statsautoriseret oversættelse er en retsgyldig oversættelse af dine dokumenter. Oversættelsen påføres et stempel og oversætterens underskrift, som bekræfter, at oversættelsen er korrekt. Retsdokumenter, vidneudsagn, attester og andre offentlige dokumenter skal oversættes af en statsautoriseret engelsk oversætter eller translatør. Hvis oversættelsen skal være til engelsk, vil oversættelsen blive udført i det land oversættelsen skal bruges og af en oversætter, autoriseret i det land. Derfor er det ikke nødvendigt med en apostille til at bekræfte, at oversætteren er autoriseret.

Fortrolighed - en selvfølge!

Vi håndterer ofte særdeles følsomme informationer og er naturligvis altid meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Alle vores ansatte er bundet af fortrolighedsaftaler.

Hvad koster en engelsk oversættelse?

Upload dit dokument på vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en oversættelse fra dansk til engelsk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikrede og autoriserede, bekræftede oversættelser fra dansk til engelsk direkte online.