The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversættelse fra dansk til tysk, ISO 17100-certificeret

Hos The Native Translator er vi eksperter i professionel oversættelse fra dansk til tysk

Uanset hvilket sprog du ønsker at kommunikere på, kan vores verdensomspændende netværk af erfarne oversættere med specialistkompetencer indenfor næsten alle brancher, hjælpe dig. Vi tilbyder alle former for oversættelsesydelser, fra en almindelig tysk oversættelse til en statsautoriseret, bekræftet oversættelse fra dansk til tysk, vi har oversættere der kan hjælpe dig!

Oversættelser fra dansk til tysk indenfor økonomi, jura, medicin og teknik

Hvis du har brug for at få oversat et økonomisk dokument, en kontrakt, et patent eller måske en patientjournal fra dansk til tysk, kræver dette oversættere med særdeles gode faglige kompetencer. Til dette bruger vi tyske fagoversættere, der er specialister på det aktuelle fagområde.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til tysk

En statsautoriseret oversættelse er en retsgyldig oversættelse af dine dokumenter. Oversættelsen påføres et stempel og oversætterens underskrift, som bekræfter, at oversættelsen er korrekt. Retsdokumenter, vidneudsagn, attester og andre offentlige dokumenter skal oversættes af en statsautoriseret tysk oversætter eller translatør. Hvis du har brug for en statsautoriseret oversættelse til tysk, vil oversættelsen blive udført i Tyskland af en oversætter, der er autoriseret der (vereidigter Übersetzer). Derfor er det ikke nødvendigt med en apostille til at bekræfte, at oversætteren er autoriseret.

Fortrolighed - en selvfølge!

Vi håndterer ofte særdeles følsomme informationer og er naturligvis altid meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Alle vores ansatte er bundet af fortrolighedsaftaler.

Hvad koster en tysk oversættelse?

Upload dit dokument på vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en oversættelse fra dansk til tysk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikrede og autoriserede, bekræftede oversættelser fra dansk til tysk direkte online.