Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel oversætter fra dansk til ukrainsk, ISO 17100-certificeret

Hos The Native Translator er vi eksperter i professionel oversættelse fra dansk til ukrainsk

Uanset hvilket sprog du ønsker at kommunikere på, kan vores verdensomspændende netværk af erfarne oversættere med specialistkompetencer indenfor næsten alle brancher, hjælpe dig. Vi tilbyder alle former for oversættelsesydelser, fra en almindelig ukrainsk oversættelse til en statsautoriseret, bekræftet oversættelse fra dansk til ukrainsk, vi har oversættere der kan hjælpe dig!

Oversættelser fra dansk til ukrainsk indenfor økonomi, jura, medicin og teknik

Hvis du har brug for at få oversat et økonomisk dokument, en kontrakt, et patent eller måske en patientjournal fra dansk til ukrainsk, kræver dette oversættere med særdeles gode faglige kompetencer. Til dette bruger vi ukrainske fagoversættere, der er specialister på det aktuelle fagområde.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til ukrainsk

En statsautoriseret oversættelse er en retsgyldig oversættelse af dine dokumenter. Oversættelsen påføres et stempel og oversætterens underskrift, som bekræfter, at oversættelsen er korrekt. Retsdokumenter, vidneudsagn, attester og andre offentlige dokumenter skal oversættes af en statsautoriseret ukrainsk oversætter eller translatør. Hvis du har brug for en oversættelse til ukrainsk, bliver oversættelsen udført i Ukraina. I Ukraina skal alle bekræftede oversættelser påføres notarbekræftelse af en domstol.

Fortrolighed - en selvfølge!

Vi håndterer ofte særdeles følsomme informationer og er naturligvis altid meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Alle vores ansatte er bundet af fortrolighedsaftaler.

Hvad koster en ukrainsk oversættelse?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en oversættelse fra dansk til ukrainsk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikrede og autoriserede, bekræftede oversættelser fra dansk til ukrainsk direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>