Rumänisch Übersetzung

Professionel oversættelse til og fra rumænsk ISO 17100

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Vi foretager bekræftet oversættelse og kvalificeret fagoversættelse inden for jura, økonomi, medicin og teknik til og fra rumænsk.

Har du behov for at oversætte en dom, et registreringsdokument, kontoudtog, vielsesattester, kontrakter eller en medicinsk journal til eller fra rumænsk?

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetscertificeret oversættelsesbureau, og vi foretager professionel oversættelse mellem rumænsk og mere end 25 andre sprog direkte online. Uanset om du har brug for en kvalificeret medicinsk oversættelse eller en bekræftet oversættelse til rumænsk af f.eks. en fødselsattest, en anden attest eller en aftale, så kan vi hjælpe dig.

Vi oversætter de fleste typer dokumenter og tekster til og fra rumænsk

Vi oversætter principielt alle typer dokumenter og tekster. Vi kan hjælpe dig med en fagoversættelse eller en bekræftet oversættelse af juridiske tekster, som f.eks. kontrakter og aftaler, domme, retsprotokoller, attester, registreringsbeviser, kørekort, vielsesattester, medicinske studier, patientjournaler, pressemeddelelser, tekniske manualer, webtekster m.m. fra dansk til rumænsk eller rumænsk til dansk eller en rumænsk oversættelse i kombination med et af de 25 andre sprog, som vi oversætter til og fra, f.eks. engelsk, fransk, polsk, russisk, spansk, tysk m.m.

Fagoversættelse fra eller til rumænsk

Oversættelse af en lægejournal, en teknisk rapport eller et aftaleudkast er eksempler på dokumenter, som kræver en oversætter med specialkompetence. Tekster, som indeholder emnespecifik terminologi, uanset om det er inden for højteknologi, jura, finans eller medicin, kan ikke oversættes af hvilken som helst oversætter – det kræver fagkompetence. Når du bestiller en oversættelse fra dansk til rumænsk eller omvendt inden for et emneområde, som kræver specialkompetence, vil din oversættelse blive foretaget af en universitetsuddannet specialistoversætter.

Bekræftet oversættelse til og fra rumænsk

Vi foretager bekræftet oversættelse af juridiske, finansielle og medicinske dokumenter og tekster. Hos os kan du direkte online bestille en bekræftet oversættelse fra rumænsk til dansk og dansk til rumænsk, men også mellem rumænsk og 25 andre sprog.

Autoriseret oversættelse fra rumænsk til dansk

Når du bestiller en bekræftet oversættelse fra rumænsk til dansk, skal den apostille-påtegnes for at accepteres i modtagerlandet. I visse tilfælde kan vi også vælge at anvende en oversætter, som er autoriseret af justitsministeriet i Rumænien.

En EU-forordning fra 2019 betyder, at der kan dispenseres fra legalisering og apostille, hvis der er tale om officielle dokumenter og bekræftede kopier heraf, der er udstedt af en EU-medlemsstats offentlige myndigheder og forevises for en anden medlemsstats offentlige myndigheder. Det betyder, at en bekræftet oversættelse fra rumænsk til dansk foretaget af en oversætter autoriseret i Rumænien, også er gyldig i Danmark uden apostille.

Når du bestiller en bekræftet oversættelse fra dansk til rumænsk

Bestiller du en bekræftet oversættelse fra dansk til rumænsk, vil vi foretage denne i Rumænien. Dvs. en rumænsk oversætter autoriseret af det rumænske justitsministerium vil foretage oversættelsen. Årsagen til dette er, at vi vil, at vores oversættere skal bo i det land, hvor sproget tales og naturligvis oversætte til deres modersmål. En oversættelse foretaget af en dansk oversætter skal ofte påtegnes af en notar og derefter med en apostille hos Udenrigsministeriet for at blive accepteret i Rumænien.

Modersmålsprincippet er et kvalitetskrav

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene og et kvalitetskrav, når det gælder professionel oversættelse. Princippet bygger på, at en oversætter skal oversætte til sit modersmål. En oversætter med rumænsk som modersmål oversætter til rumænsk, en oversætter med dansk som modersmål oversætter til dansk osv. For at anses for at have et sprog som modersmål skal man være opvokset og have gennemført sin uddannelse i et land, hvor sproget er et officielt sprog.

Kvalitetssikret dokumentoversættelse til og fra rumænsk

Vi er kvalitetscertificerede i henhold til ISO 17100. Vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af den certificerende myndighed, og dette giver naturligvis dig som kunde en meget stor tryghed. Her kan du få flere oplysninger om, hvad enISO 17100-certificering betyder. 

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer altid store mængder meget følsomme oplysninger og er naturligvis meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vores servere er naturligvis SSL-krypterede, så dine oplysninger ikke havner i de forkerte hænder.

Hvor meget koster det at oversætte et dokument til eller fra rumænsk?

Upload dit dokumenter via voresoversættelsesportal, og få derefter på under ét minut svar med både en pris og en forventet leveringstid. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 15 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra rumænsk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>