Professionel russisk oversættelse, kvalitetssikret fagoversættelse og bekræftet oversættelse mellem russisk og 30 andre sprog ISO 17100

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Oversættelse til og fra russisk inden for jura, økonomi, medicin og teknik, universitetsuddannede oversættere med fagkompetence, som kender terminologien.

The Native Translator er et ISO 17100- certificeret oversættelsesbureau og specialister i oversættelse til og fra russisk. Vi har siden 2005 arbejdet med kvalificeret oversættelse, fagoversættelse og bekræftet oversættelse inden for jura, finans, medicin og teknik fra dansk til russisk og russisk til dansk, men også mellem russisk og mere end 30 andre sprog, bl.a. svensk, engelsk, fransk, kinesisk, norsk, spansk og tysk.

Vi oversætter de fleste typer dokumenter og tekster til og fra russisk

Vi oversætter principielt alle typer dokumenter og tekster til og fra russisk. Vi kan hjælpe dig med en medicinsk eller teknisk fagoversættelse, men også en bekræftet oversættelse af juridiske tekster, som f.eks. kontrakter og aftaler, domme, retsprotokoller, attester, kørekort, vielsesattester, dåbsattester, medicinske studier, patientjournaler, pressemeddelelser, tekniske manualer, webtekster m.m. fra dansk til russisk, russisk til dansk eller et af de 30 andre sprog, som vi håndterer.

Bekræftet oversættelse mellem dansk og russisk

Vi foretager bekræftet oversættelse fra dansk til russisk og russisk til dansk og certificerede oversættelser mellem russisk og øvrige sprog, dvs. oversættelser foretaget af oversættere med en officielt accepteret kompetence og/eller en legaliseret oversættelse. Vi anvender så vidt muligt altid oversættere, som er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes, så du som kunde aldrig får problemer med at få din oversættelse accepteret. Hvis du bestiller en bekræftet oversættelse fra russisk til engelsk, og denne skal anvendes i England, vil oversættelsen blive foretaget af en af vores oversættere, der er autoriseret i England.

Dette får du, når du bestiller en oversættelse til eller fra russisk hos The Native Translator

Vi leverer en professionel oversættelse til eller fra russisk af højeste kvalitet, hvor sprogbrug og terminologi er korrekt. Vi bestræber os på så vidt muligt at bibeholde samme layout som i originaldokumentet.
Vores oversættere er professionelle universitetsuddannede oversættere med målsproget som modersmål. De er desuden specialiserede inden for det emneområde, de oversætter, og forstår teksten og kender terminologien, så uanset om du har bestilt en medicinsk oversættelse, en kvalificeret teknisk eller juridisk oversættelse, har vi en russisk oversætter med den rette kompetence.
Har du behov for en bekræftet oversættelse til eller fra russisk, så bestræber vi os på at foretage den af en bekræftet oversætter i det land, hvor oversættelsen skal anvendes, men der er dog undtagelser, f.eks. når en oversættelse skal legaliseres på en ambassade eller et konsulat. Vi er certificerede i henhold til ISO 17100 og giver naturligvis kvalitetsgaranti for de oversættelser, vi foretager.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer meget ofte strengt fortrolige oplysninger og håndterer naturligvis alle opgaver yderst fortroligt.

Hvad koster en russisk oversættelse?

Upload dit dokument i vores oversættelsesportal, så får du direkte, på under 1 minut, både pris og forventet leveringstid for en oversættelse til eller fra russisk. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra russisk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>