Spanisch Übersetzung

Autoriseret, bekræftet oversættelse og fagoversættelse til og fra spansk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Kvalitetssikret oversættelse til og fra spansk inden for jura, finans, medicin samt teknik

The Native Translator er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau og vi er eksperter i oversættelser til og fra spansk. Hos os får du adgang til et netværk af over 5.5000 erfarne og højt kvalificerede oversættere der leverer skræddersyede og branchespecifikke oversættelser til overkommelige priser for både erhvervskunder og privatkunder.

Her kan du bestille en professionel oversættelse til eller fra spansk. Vi foretager både bekræftet, autoriseret oversættelse og kvalificeret fagoversættelse inden for jura, økonomi, medicin og teknik fra dansk til spansk og spansk til dansk men også mellem spansk og mere end 100 andre sprog.

Vi arbejder udelukkende med højt kvalificerede spanske oversættere

Vores oversættere er universitetsuddannede autoriserede oversættere, eller såkaldte fagoversættere, dvs. oversættere, som udover meget gedigne sprogkundskaber også har dybdegående viden inden for det fagområde, de oversætter. Dette kan være teknik, jura, medicin eller finans. De taler naturligvis kildesproget flydende, men har målsproget som modersmål, dvs. hvis du bestiller en bekræftet oversættelse til spansk, så foretages oversættelsen af en oversæter, der har spansk som modersmål.

Autoriseret, bekræftet oversættelse til og fra spansk

Vi foretager bekræftet oversættelse fra spansk til dansk og dansk til spansk. De oversættere, vi anvender, anvender enten en apostille-påtegning i Danmark eller er autoriseret af det spanske udenrigsministerium. Tekster og dokumenter, der skal oversættes som en bekræftet autoriseret oversættelse eller apostille-påtegnes, er typisk dokumenter, som f.eks. årsregnskaber, domme, registreringsbeviser, attester og vielsesattester, men også andre finansielle og juridiske dokumenter.

Skal en autoriseret oversættelse til spansk stemples af det danske udenrigsministerium?

Når du bestiller en bekræftet oversættelse til spansk hos os, foretages den oftest af en oversætter, som er autoriseret af det spanske udenrigsministerium, hvilket betyder, at den oftest ikke skal apostille-påtegnes af det danske udenrigsministerium.

En EU-forordning fra 2016 betyder, at der kan dispenseres fra legalisering og apostille, hvis der er tale om officielle dokumenter og bekræftede kopier heraf, der er udstedt af en medlemsstats offentlige myndigheder og forevises for en anden medlemsstats offentlige myndigheder. Det betyder, at en bekræftet oversættelse fra spansk til dansk foretaget af en oversætter autoriseret i Spanien, også er gyldig i Danmark uden apostille og omvendt. Denne undtagelse gælder kun privatpersoner og ikke virksomheder.

Modersmålsprincippet er et kvalitetskrav

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene og et kvalitetskrav, når det gælder professionel oversættelse. Princippet bygger på, at en oversætter skal oversætte til sit modersmål. En oversætter med spansk som modersmål oversætter til spansk, en oversætter med dansk som modersmål oversætter til dansk osv. For at anses for at have et sprog som modersmål skal man være opvokset og have gennemført sin uddannelse i et land, hvor sproget er et officielt sprog.

Kvalitetssikret oversættelse til og fra spansk i henhold til ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. At vi er et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau betyder også, at vi giver kvalitetsgaranti for de oversættelser, vi foretager.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Hvad koster en oversættelse til eller fra spansk?

Upload din tekst eller dit dokument i vores oversættelsesportal så får du direkte, på under 1 minut, både pris og forventet leveringstid for en spansk oversættelse. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra spansk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>