Trustpilot TrustScore 4.8

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel oversættelse til og fra portugisisk ISO 17100

Vi foretager bekræftet oversættelse og kvalitetssikret fagoversættelse inden for jura, økonomi, medicin og teknik til og fra portugisisk.

Har du behov for at oversætte en dom, et registreringsdokument, kontoudtog, vielsesattester, kontrakter eller en medicinsk journal til eller fra portugisisk?

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, og vi foretager professionel oversættelse mellem portugisisk og mere end 25 andre sprog direkte online. Uanset om du har brug for en kvalificeret medicinsk oversættelse eller en bekræftet oversættelse af f.eks. en dom, et bankdokument eller en attest, så kan vi hjælpe dig. Når du bestiller din oversættelse, vil vi bede dig meddele, om det er i Portugal eller Brasilien, at oversættelsen skal anvendes.

Vi oversætter de fleste typer dokumenter og tekster til og fra portugisisk

Vi oversætter principielt alle typer dokumenter og tekster. Vi kan hjælpe dig med en fagoversættelse eller en bekræftet oversættelse af juridiske tekster, som f.eks. kontrakter og aftaler, domme, retsprotokoller, attester, registreringsbeviser, kørekort, vielsesattester, medicinske studier, patientjournaler, pressemeddelelser, tekniske manualer, webtekster m.m. fra dansk til portugisisk eller portugisisk til dansk eller en portugisisk oversættelse i kombination med et af de 25 andre sprog, som vi oversætter til og fra, f.eks. svensk, engelsk, fransk, norsk, tysk, spansk m.m.

Fagoversættelse fra eller til portugisisk

Oversættelse af en lægejournal, en teknisk rapport eller et aftaleudkast er eksempler på dokumenter, som kræver en oversætter med specialkompetence. Tekster, som indeholder emnespecifik terminologi, uanset om det er inden for højteknologi, jura eller medicin, kan ikke oversættes af hvilken som helst oversætter – det kræver fagkompetence. Når du bestiller en oversættelse fra dansk til portugisisk inden for et emneområde, som kræver specialkompetence, vil din oversættelse blive foretaget af en universitetsuddannet specialistoversætter.

Bekræftet oversættelse fra eller til portugisisk

Juridiske og finansielle dokumenter, som f.eks. kontrakter, attester, registreringsdokumenter, fødselsattester, vielsesattester, domme, dødsattester m.m. skal altid oversættes som en bekræftet oversættelse. Ofte skal denne type dokumenter også have en apostille-påtegning, som bekræfter dokumentets ægthed, inden det oversættes og, hvis oversættelsen foretages i Danmark, efterfølgende en apostille, som viser, at oversættelsen er godkendt i Danmark. Derved kan dokumentet accepteres af myndighederne i Portugal eller Brasilien. For at du kan slippe for denne sidste procedure, foretager vi altid oversættelsen i det land, hvor den skal anvendes, uanset om det er i Portugal eller Brasilien, og du slipper dermed for at bevise, at oversætteren faktisk er autoriseret i at foretage en oversættelse fra dansk til portugisisk. Oversættelser, som skal anvendes i Portugal, notariseres altid af os i Portugal, hvilket tager 1-2 dage ekstra.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer altid store mængder meget følsomme oplysninger og er naturligvis meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vores servere er naturligvis SSL-krypterede, så dine oplysninger ikke havner i de forkerte hænder.

Hvor meget koster det at oversætte et dokument til eller fra portugisisk?

Upload dit dokumenter via vores oversættelsesportal, så får du på under ét minut svar med både en pris og en forventet leveringstid. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 15 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra portugisisk direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>