Schwedisch Übersetzung

Bekræftet oversættelse og fagoversættelse til og fra svensk ISO 17100

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Kvalitetssikret oversættelse mellem svensk og over 30 sprog inden for jura, finans, medicin og teknik – oversættere som kender terminologien.

The Native Translator er en ISO 17100-certificeret professionel oversættelsestjeneste specialiseret i at levere kvalificeret oversættelse direkte online. Med mere end 5500 professionelle oversættere er vi et af de førende globale oversættelsesbureauer. Vi fokuserer bl.a. på de skandinaviske sprog og blandt dem svensk. Vi foretager kvalificeret fagoversættelse til og fra svensk inden for jura, finans, medicin og teknologi, samt bekræftet oversættelse mellem svensk og over 30 sprog inden for jura og finans.

Bekræftet oversættelse til og fra svensk

Har du brug for at oversætte en attest, en dom, en dåbsattest eller andre dokumenter, som skal præsenteres for en myndighed, et universitet eller måske en potentiel arbejdsgiver, kan du gå ud fra, at oversættelsen skal være postille-påtegnet eller autoriseret som et kvalitetsstempel. Bestiller du en autoriseret oversættelse fra svensk til et andet sprog, anvender vi så vidt muligt en oversætter, som er autoriseret i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Har du behov for en autoriseret oversættelse til svensk, anvender vi hovedsageligt oversættere autoriseret af Kammarkollegiet i Sverige.

Du kan bestille en kvalificeret oversættelse mellem svensk og 30 sprog online

Du kan bestille en oversættelse af dit/dine dokumenter mellem svensk og 30 sprog direkte online. Arabisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, græsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, lettisk, litauisk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, spansk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk for blot at nævne nogle få af de sprog vi håndterer direkte online.

Modersmålsprincippet er et kvalitetskrav

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene og et kvalitetskrav, når det gælder professionel oversættelse. Princippet bygger på, at en oversætter skal oversætte til sit modersmål. En oversætter med engelsk som modersmål oversætter til engelsk, en oversætter med dansk som modersmål oversætter til dansk osv. For at anses for at have et sprog som modersmål skal man være opvokset og have gennemført sin uddannelse i et land, hvor sproget er et officielt sprog.

Kvalitetssikret oversættelse i henhold til ISO 17100

Vi er kvalitetscertificerede siden 2011 og fra 2015 i henhold til den nye ISO-standard, ISO 17100. At være ISO-certificeret betyder, at vi har afholdt omkostninger og udført det store arbejde med at dokumentere og kvalitetssikre alle vores procedurer – alt fra krav til rekruttering af oversættere til kvalitetssikring af hver individuel oversættelse, vi foretager. Som eksempel kan vi nævne, at vi udelukkende anvender universitetsuddannede professionelle fuldtidsoversættere med speciale inden for det emneområde, de oversætter. Samtlige oversættelser korrekturlæses af en anden oversætter med samme kvalifikationer som den oversætter, der har foretaget oversættelsen. At vi lever op til kriterierne i vores certificering kontrolleres løbende af den organisation, der certificerede os. At vi er et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau betyder også, at vi giver kvalitetsgaranti for de oversættelser, vi foretager.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer meget ofte strengt fortrolige oplysninger og håndterer naturligvis alle opgaver yderst fortroligt.

Hvad koster en oversættelse?

Upload dit dokument i vores oversættelsesportal så får du direkte, på under 1 minut, både pris og forventet leveringstid for en oversættelse til eller fra svensk. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-post, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra svensk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>