Türkisch Übersetzung

Professionel oversættelse til og fra tyrkisk ISO 17100

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Vi foretager bekræftet oversættelse og kvalitetssikret fagoversættelse inden for jura, økonomi, medicin og teknik til og fra tyrkisk.

Har du behov for at oversætte en dom, et registreringsdokument, kontoudtog, vielsesattester, kontrakter eller en medicinsk journal til eller fra tyrkisk?

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetscertificeret oversættelsesbureau, og vi foretager professionel oversættelse mellem tyrkisk og mere end 25 andre sprog, blandt dem dansk, direkte online. Uanset om du har brug for en kvalificeret medicinsk oversættelse eller en bekræftet oversættelse til tyrkisk af f.eks. et bankdokument eller en attest, så kan vi hjælpe dig.

Vi oversætter de fleste typer dokumenter og tekster til og fra tyrkisk

Vi oversætter principielt alle typer dokumenter og tekster. Vi kan hjælpe dig med en fagoversættelse eller en bekræftet oversættelse af juridiske tekster, som f.eks. kontrakter og aftaler, domme, retsprotokoller, attester, registreringsbeviser, kørekort, vielsesattester, medicinske studier, patientjournaler, pressemeddelelser, tekniske manualer, webtekster m.m. fra dansk til tyrkisk eller tyrkisk til dansk eller en tyrkisk oversættelse i kombination med et af de 25 andre sprog, som vi oversætter til og fra, f.eks. engelsk, tysk, spansk og fransk.

Fagoversættelse fra eller til tyrkisk

Oversættelse af en lægejournal, en teknisk rapport eller et aftaleudkast er eksempler på dokumenter, som kræver en oversætter med specialkompetence. Tekster, som indeholder emnespecifik terminologi, uanset om det er inden for højteknologi, jura eller medicin, kan ikke oversættes af hvilken som helst oversætter – det kræver fagkompetence. Når du bestiller en oversættelse fra dansk til tyrkisk inden for et emneområde, som kræver specialkompetence, vil din oversættelse blive foretaget af en universitetsuddannet specialistoversætter.

Bekræftet oversættelse fra eller til tyrkisk

Juridiske og finansielle dokumenter, som f.eks. kontrakter, attester, registreringsdokumenter, fødselsattester, vielsesattester, domme, dødsattester m.m. skal altid oversættes som en bekræftet oversættelse. Ofte skal denne type dokumenter også have en apostille-påtegning, som bekræfter dokumentets ægthed, inden det oversættes, og inden dokumentet legaliseres på den tyrkiske ambassade. Derved kan dokumentet accepteres af myndighederne i Tyrkiet. For at du kan slippe for den sidste procedure, foretager vi altid oversættelsen i det land, hvor den skal anvendes, og du skal dermed ikke bevise, at oversætteren faktisk er autoriseret til at foretage oversættelse fra dansk til tyrkisk, men du skal fortsat have dokumentet legaliseret på den tyrkiske ambassade.

Kvalitetssikret dokumentoversættelse til og fra tyrkisk

Vi er kvalitetscertificerede i henhold til ISO 17100. Vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af den certificerende myndighed, og dette giver naturligvis dig som kunde en meget stor tryghed. Her kan du få flere oplysninger om, hvad en ISO 17100-certificering betyder.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer altid store mængder meget følsomme oplysninger og er naturligvis meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vores servere er naturligvis SSL-krypterede, så dine oplysninger ikke havner i de forkerte hænder.

Hvor meget koster det at oversætte et dokument til eller fra tyrkisk?

Upload dit dokumenter via vores oversættelsesportal, så får du på under ét minut svar med både en pris og en forventet leveringstid. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 15 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra tyrkisk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>