Autoriseret oversættelse og fagoversættelse til og fra tysk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversættelse fra tysk til dansk og dansk til tysk, men også mellem tysk og 30 andre sprog. ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau for oversættelse til og fra tysk

The Native Translator er et professionelt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, der laver professionel oversættelse til og fra tysk for både privatkunder og erhvervskunder. Vi foretager både autoriseret, bekræftet oversættelse og kvalificeret fagoversættelse inden for jura, økonomi, medicin og teknik til og fra tysk. Du vælger blot kildesprog og målsprog og får et tilbud på mindre end et minut. 

Vi oversætter de fleste typer dokumenter og tekster til og fra tysk

Vi oversætter principielt alle typer dokumenter og tekster til og fra tysk. Vi kan hjælpe dig med en fagoversættelse eller bekræftet oversættelse af juridiske tekster, som f.eks. kontrakter og aftaler, attester, domme, registreringsbeviser, retsprotokoller, medicinske tekster, medicinske studier, patientjournaler, pressemeddelelser, tekniske manualer, webtekster m.m. fra dansk til tysk eller tysk til dansk, men også mellem tysk og over 30 andre sprog.

Autoriseret, bekræftet oversættelse til og fra tysk

Takket være vores globale netværk af bekræftede oversættere kan vi levere autoriseret, bekræftet oversættelse til og fra tysk døgnet rundt. Når du bestiller en oversættelse hos os, vælger vi en oversætter, som er autoriseret i det land, hvor oversættelsen skal anvendes, og derfor skal en oversættelse foretaget af os ikke notariseres af Notarius Publicus eller legaliseres, inden den kan anvendes, medmindre dette skal ske for at bekræfte et dokuments ægthed. Alle former for juridiske dokumenter, som f.eks. aftaler, kontrakter, attester, somme osv. samt de fleste typer finansielle dokumenter skal i de fleste tilfælde oversættes af en autoriseret oversætter eller postille-påtegnes for at accepteres af modparten. Vi foretager autoriseret oversættelse mellem tysk og de fleste store sprog.

Du kan bestille en kvalificeret oversættelse mellem tysk og 30 sprog online

Du kan bestille en oversættelse af dit/dine dokumenter mellem tysk og 30 sprog direkte online. Arabisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, græsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, lettisk, litauisk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, spansk, svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, ungarsk for blot at nævne nogle få af de sprog vi håndterer direkte online.

Modersmålsprincippet er et kvalitetskrav

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene og et kvalitetskrav, når det gælder professionel oversættelse til og fra tysk. Princippet bygger på, at en oversætter skal oversætte til sit modersmål. En oversætter med tysk som modersmål oversætter til tysk, en oversætter med dansk som modersmål oversætter til dansk osv. For at anses for at have et sprog som modersmål skal man være opvokset og have gennemført sin uddannelse i et land, hvor sproget er et officielt sprog, og udover det kræver vi, at oversætteren skal bo og leve i det land, hvor sproget tales, for at være opdateret på sprogudviklingen.

Kvalitetssikret tysk oversættelse i henhold til ISO 17100

Vi er kvalitetscertificerede siden 2011 og fra 2015 i henhold til den nye ISO-standard, ISO 17100. At være ISO-certificeret betyder, at vi har afholdt omkostninger og udført det store arbejde med at dokumentere og kvalitetssikre alle vores procedurer – alt fra krav til rekruttering af oversættere til kvalitetssikring af hver individuel oversættelse, vi foretager. Som eksempel kan vi nævne, at vi udelukkende anvender universitetsuddannede professionelle fuldtidsoversættere med speciale inden for det emneområde, de oversætter. Samtlige oversættelser korrekturlæses af en anden oversætter med samme kvalifikationer som den oversætter, der har foretaget oversættelsen. At vi lever op til kriterierne i vores certificering kontrolleres løbende af den organisation, der certificerede os. At vi er et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau betyder også, at vi giver kvalitetsgaranti for de oversættelser, vi foretager.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Hvor meget koster en oversættelse til eller fra tysk?

Upload dit dokument i vores oversættelsesportal, så får du direkte, på under 1 minut, både pris og forventet leveringstid for en oversættelse til eller fra tysk. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra tysk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>